Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így kezdeményezek egy srácnál, akkor megsértődhet vagy jó?
Figyelt kérdés
Régóta ismerek egy fiút,de sosem beszéltünk pár mondatnál többet. Arra gondoltam,h mikor "véletlenül" összefutunk az utcán,és pont edzésre megy,megkérdezem h "hova mész?" válaszol,h edzésre,és beszólok neki,h "rátok fér" vigyorogva.:D Ezzel kezdenék,utána pedig beszélgetnénk a csapatról,meg ilyesmikről. Csak a kezdet a nehéz,ezért gondoltam erre,mert kicsit talán "oldaná a feszültséget"... De szerintetek ezen nem sértődne be?:D Bár nem hiszem h sértődékeny típus,de vajon hogy reagálna rá?
19/L
2013. máj. 21. 16:06
2/6 anonim válasza:
Ha élsportoló, lehet hogy megtépnéd vele az egóját.
3/6 anonim válasza:
inkább mondd azt,hogy "erre a formás fenékre még edzeni,hmm? :)"
én legalábbis csajként lehet,hogy inkább az egyértelműségre törekednék,lehet nyugodtan a pasiknak is bókolni,szeretik
4/6 anonim válasza:
:DD
Szerintem tök jó. Majd írd le, mi volt.
5/6 anonim válasza:
Neked hogy esne, ha egy fiú erre a válaszra azt reagálná, hogy "menjél is inkább edzeni mert elég dagadt vagy".
6/6 A kérdező kommentje:
Nem fogja úgy értelmezni h dagadt, mert eléggé kigyúrt a srác, kockás hasa van meg nagy bicepsze.:D
2013. máj. 21. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!