Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt a legtrébb randitok? Meséljetek!
Megvágtam magam borotválkozásnál,fél órás késésben voltam,a villamos meg nem járt,taxival mentem,leégett a nyakam,a mobilom otthon hagytam.
Ez mind csak a randi előtt volt,tehát Murphy bácsi büszke lett volna.
Amikor megismerkedtem egy lánnyal egy kertipartin és elhivtam randizni (részeg votlam és olyan 19 éves!!!) és mikor pár nap mulva találkoztunk szintén rendesen ki volt vakolva, ami még nem lett volna baj, de kb olyan dumagép volt mint Michelle az Amerikai pite 1.ben. Ami még mindig nem lett volna baj de beszélgettünk és feltünt, hogy elég gyerekesen viselkedik, majd rátértünk a sulira és megjegyezte, hogy állatorvos akar majd lenni ha leérettségizik és elvégzi a szükséges egyetemet. Megkérdeztem, hogy hány év mulva fog érettségizni, mondta hogy "hát nemtudom... 5 vagy 6, még elöbb egy gimibe is fel kell hogy vegyenek..."
Nagyon kinos volt... :D
Az előzőhöz még hozzáfűzném, hogy a srácnak folyt az orra és nem volt nála zsepi és a pulcsijába törölte... azt hitte nem veszem észre, de sajnos igen...
Eszembe jutott még egy. Szintén társkeresős, a sráccal beültünk valami pub szerűségbe, ahol meghívott valami 100 ft-os szörpre :D Alig tudtunk beszélgetni, nagyon sok volt a kínos csend, ő meg kínjában állandóan azt kérdezte, hogy "mi van?" Inkább ne kérdezett volna semmit. Amikor sétálni mentünk, akkor ő állandóan loholt, én meg kb rohantam utána. Egy idő után már rászóltam, hogy lassíthatna. Séta közben se tudtunk semmiről beszélgetni, az egész nagyon kínos volt. 21L
Eszembe jutott még egy, mikor valami szervezési hiba miatt ( a lány hivott el engem) de egy olyan helyre hivott el amit rosszul választott ki, mert késett vagy fél órát és közben megjelent egy másik srác is a kávézóban. Mivel kommunikativ ember vagyok ezért láttam, hogy ö is várakozik és megbeszéltük, hogy milyen titi csajokkal fogunk mi itt találkozni.
Aztán véleltenül volt nálam egy kép, és kiderült, hogy öt is "iderendelte" a hölgy. Ezért ketten elmentünk sörözni és mikor hivott engem, hogy ho lvagyok már akkor megjelentünk egyszerre ketten elötte. :D
Hát az neki volt kinos, engem aznap ez elszomorított...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!