Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meseljetek el a legrosszabbul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Snowpehely kérdése:

Meseljetek el a legrosszabbul sikerult randitokat!?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 20:17
 1/6 gábor_111 válasza:
Egy lánynak mondtam hogy volna-e kedve talizni. mondta igen, mikor találkoztunk elhozta a barátnőjét. tök ciki volt
2011. febr. 28. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírtam lerázni egy srácot.

Majdhogynem vakrandi volt, láttam róla egy fényképet, de azon tényleg jól nézett ki,fekete haj kék szem azt mondta magas (nálam jóval magasabb volt), meg hogy nagy darab. Mondom sem kell a vállamig sem ért és egy szellő elvitte volna, nameg szőke haj barna szem :D de akkor már úgy voltam vele nem leszek paraszt, ha elhívtam marad,eszik egy kis sütit és hazamegy, hát 6 óra hosszáig ette a sütit, kínomban már azt sem tudtam mit csináljak, kimentem TV-zni, fél óráig mostam fogat,szóval áhh, borzalmas volt:D

Nem zavart volna, hogy ilyen, de rühellem, ha valaki hazudik. Meg basszus, aszitte nem jövök rá?

2011. febr. 28. 20:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez jo :D Tenyleg kellemetlen lehet. :)
2011. febr. 28. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nem kicsit. Fél óráig még csakcsak, na de 6 órán át? Áhh, azt sem tudtam mi van, nagy dumás vagyok, de valahogy akkor nem volt kedvem megszólalni, amikor láttam,hogy még csak 10 perc telt el :D
2011. febr. 28. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Első randi, előtte csak futó beszélgetés, pár levél... A Margit szigetre készültünk, és én már a hídon vért izzadtam, hogy valami beszélgetést produkáljunk...Iszonyú volt.

Az is "maradandó emlék", amikor valami az első randin kijelentette, hogy ő bizony smucig és hosszan tanulmányozta az étlapot, mi a legjobb ár-érték arányban. Az is jó volt, amikor nem a McDonald's-ban, hanem szigorúan előtte kellett találkoznunk, mert ha belép, bepárásodik a szemüvege.

Vagy az, amikor kiderült a srácról, hogy talán épp velem egy magas, pedig én alulról súrolom a 160-at...

2011. febr. 28. 20:35
 6/6 Funktasztikus ***** válasza:
Hááth öm izé..eleje jol kezdödött megfogtam a csaj kezét és rángattam:/ utána jött spanom....megkérdeztem ismiméket (4en voltunk) hogy elkisérjük e ök nem jöttek én elkisértem a bevásárló központhoz spanom (ismimék beakartak menni az elött oda de én nem akartam akor se mentem be hnem meg álltam elötte) utána vissza mentem ismimékhez megeakartam fogni a csajt nem engedte utána eröszakos lettem nem tom mért:S utána besértödés lett elkisértük abuszvéghez nekem nem köszönt csak szóval ennyi:S azót a járás ötlete fel se merült
2011. márc. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!