Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meseljetek el a legrosszabbul sikerult randitokat!?
Nem bírtam lerázni egy srácot.
Majdhogynem vakrandi volt, láttam róla egy fényképet, de azon tényleg jól nézett ki,fekete haj kék szem azt mondta magas (nálam jóval magasabb volt), meg hogy nagy darab. Mondom sem kell a vállamig sem ért és egy szellő elvitte volna, nameg szőke haj barna szem :D de akkor már úgy voltam vele nem leszek paraszt, ha elhívtam marad,eszik egy kis sütit és hazamegy, hát 6 óra hosszáig ette a sütit, kínomban már azt sem tudtam mit csináljak, kimentem TV-zni, fél óráig mostam fogat,szóval áhh, borzalmas volt:D
Nem zavart volna, hogy ilyen, de rühellem, ha valaki hazudik. Meg basszus, aszitte nem jövök rá?
Első randi, előtte csak futó beszélgetés, pár levél... A Margit szigetre készültünk, és én már a hídon vért izzadtam, hogy valami beszélgetést produkáljunk...Iszonyú volt.
Az is "maradandó emlék", amikor valami az első randin kijelentette, hogy ő bizony smucig és hosszan tanulmányozta az étlapot, mi a legjobb ár-érték arányban. Az is jó volt, amikor nem a McDonald's-ban, hanem szigorúan előtte kellett találkoznunk, mert ha belép, bepárásodik a szemüvege.
Vagy az, amikor kiderült a srácról, hogy talán épp velem egy magas, pedig én alulról súrolom a 160-at...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!