Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy "álomnő" lehetek neki? Azért akar engem?
csak érdekes vagy neki h neked ne lehet egykönnyen beakasztani a kampót
de ha sikerül neki fix h utána rád se tojik
Volt már dolgom ilyesmi pasival. Több tucat nőt megfektetett, nekem hasonló szövegeket tolt, és elhitette velem, hogy komoly kapcsolatot szeretne, udvarias, rendes volt velem. Össze is jöttünk, hónapokig tartott köztünk a dolog, aztán egyre jobban kijött az igazi arca, míg végül elég "tányértörősen" szétmentünk. Én minden megtettem, hogy kihozzam a legjobbat a kapcsolatból, de végül nem bírtam tovább a viselkedését.
Azóta a közös ismerősöknek azt hazudja, hogy sosem volt szó köztünk kapcsolatról, csak egy egyéjszakás kalandunk volt. Jó, mi? :)
Nem mondom, hogy biztosan így jársz te is, csak figyelmeztetésképpen írtam le, hogy légy résen! Remélem, hogy nem történik ez veled.
Szerintem csak téged is gerincre akar vágni, hogy aztán részese legyél a trófeagyűjteményének!
Ilyen mézes-mázos szavakkal próbál hitegetni, de te magad is láthatod a többiek példáján, hogy milyen.
Én a helyedben messziről elkerülném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!