Az ilyet miért csináljátok? hogy ne derüljön ki hogy szexeltél? és kiadod magad továbbra is hogy szűz vagy? sajnálom, hogy nem kimélek, de nem érzem magam bunkónak, nem én d_gtam:P remélem, hogy terhes leszel, hisz azért van sperma:D legyél terhes:D
2010. dec. 25. 13:39
4/21 Moszuke válasza:
és az mért poén ha csak a makkot teszi be?:)
szerintem nem vagy terhes.
2010. dec. 25. 13:42
5/21 anonim válasza:
Szerintem terhes lettél.
2010. dec. 25. 13:44
6/21 anonim válasza:
Lehetsz, de kicsi az esélye. Én nem kívánom, hogy terhes legyél, érezzétek jól magatokat :) és egymást
2010. dec. 25. 13:48
7/21 anonim válasza:
Igen, lehetsz terhes. Miért olyan baromi nehéz megérteni, hogy ha szexelsz, akkor lehetsz terhes. Tök mindegy, hogy 3 cm-re dugta be, tök mindegy, hogy csak 2 mp-re, akkor is lehetsz terhes és kész.
Miért nem használtok gumit?
Meg egyébként is...mi a fene értelme van 1-2 cm-re bedugni? Abban mi a jó?..
2010. dec. 25. 13:48
8/21 anonim válasza:
ezaz egész értelmetlen. vagy szexeljetek normálisan, vagy ne.
amúgy kitudja. ha szerencsétlen vagy, lehetsz terhes
2010. dec. 25. 13:49
9/21 anonim válasza:
Lehetsz, ugyanis akkor most felvilágosítanálak, ha ez otthon elmaradt: a gyereket NEM a gólya hozza, hanem úgy történik, hogy a férfi a péniszét behelyezi a nő hüvelyébe, majd elélvezéskor/előváladékban lévő hímivarsejt megtermékenyíti az éppen arra "tévedt" petesejtet.
2010. dec. 25. 14:09
10/21 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy a mai fiatalokat vagy nem világosítják fel ezekről vagy hülyék felfogni...(már elnézést)
Igen lehetsz terhes, ha szerencséd van akkor nem, de tudod már akkor jöhetett az előváladék és azok a hímivarsejtek képesek maguktól is felmászni a petevészekhez. ennyi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!