Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam meg neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki kulturáltan, hogy nem szeretnék tőle a továbbiakban semmit sem, mert írtó gáz a stílusa?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal,én 18 vagyok,ő pedig 26.

Az én korosztályomból is vannak pasik,akik próbálkoznak,de elég éretlenek még,így elég válogatós vagyok,szerintem megtehetem,holott nem vagyok beképzelt,de általában 10

srácból 8 nak tetszem.

Van ez srác,aki elhívott randizni,semmi extra,a program mozi,és kajálás volt.

Viszont 2. alkalomkor elkezdett kibontakozni előttem,pl sétálunk a városban,látunk egy hajléktalant,és akkor

ilyet szól hogy ha tehetné az összeset kifüstölné,mert rontanak az összképen.Ez is elég gáz beszólás volt,de nem szóltam semmit.

Viszont leültünk a parkban,és szembe jött velünk egy srác,akin látszott hogy több mint valószínű hogy szellemi fogyatékos,erre olyat szól,hogy na ez is max fényképen látott meztelen nőt..milyen duma ez?

Meg nem csak ez a gond....olyan sokat képzel magáról.

A randinkon meséli,hogy ő mennyire ellenállhatatlan,mert vele még nő sosem szakított,ő viszont már rengeteg barátnőjét dobta,meg általános iskolában a tanárnője is ki akart vele kezdeni....(szerintem kamu)

Meg hogy szerinte én hamar beleszeretnék,mert ő elég tapasztalt,kevesen tudnak neki nemet mondani.....

Tényleg nem vagyok bunkó,de szerintem az én jóindulatommal egy erős "átlagos" kategória a pasi.

Most komolyan azt hiszi ezzel fog bevágódni?

De szar.......

Nem akarok vele többet találkozni,de most így hirtelen nem tudom mi legyen az indok,és én bunkó sem szeretnék lenni.....adtam egy esélyt a dolognak,de egyáltalán nem érzem azt,hogy "ohhh több időt akarok vele tölteni,jobban meg akarom ismerni!!!"

Mondjam azt,hogy "bocs,nem tetszik a stílusod,inkább hagyjuk egymást!"

2013. máj. 19. 20:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mond neki hogy van már pasid aki olyan joképü, mint ez a Shevy gyerek. :D

Egyből érteni fogja... :D :D

2013. máj. 19. 20:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Ne finomkodj, az ilyennél nem érsz el vele semmit...

Annak tudatában, hogy ő mennyire ellenállhatatlan, nem fogja komolyan venni.

Csak az igazat... :)

2013. máj. 19. 20:23
 13/20 A kérdező kommentje:
A barátnőim meg folyton azzal szekálnak,hogy 18 éves korom ellenére még szűz vagyok.....hát én nem is sietek,nem ilyen muszáj mellényre szoruló pasikkal szeretném elveszíteni....
2013. máj. 19. 20:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szerinted 10-ből 8-nak bejössz, akkor csak egy kis kufircra kellesz neki aztán otthagy, mielőtt te hagynád őt ott. A tanáros sztori meg alapból kamu.
2013. máj. 19. 20:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Vannak még értelmes gondolkodású srácok akik pont rád várnak. Ez a randi tanulopénznek jó volt, és örülök neki, hogy nem egy ilyen s*ggfej mellett kötöttél ki. :) A barátnöiddel meg ilyen értelembe ne törödj hiszen mint emlitetted is inkább egy normális pasit keresel arra a célra, hogy szeressen téged. A Szüzesség nem bün és nem baj ha 16-17-18-20 éves korodig megmarad, vagy éppen tovább is.

Csak arra kell figyelned, hogy az elsö alkalom emlékezetes (pozitiv értelemben) maradjon ezért nagyon meg kell válogatnod a srácokat.

Remélem sikerrel jársz.

2013. máj. 19. 20:32
 16/20 omba ***** válasza:

Ja értelenke is, meg elég nagy paraszt is.

Úgy mond, ahogy gondoltad: eléggé távol esik a világotok egymástól, nem kell ezt erőltetni.

Nem bunkóság ez, őszinteség, meg maga a realitás.

Bizosan meg fog sértődni, - de az is csak a te igazadat mutatja

2013. máj. 19. 20:35
 17/20 Vizéli László ***** válasza:
Ne kertelj / szépítgess a dolgon. Vágd a pofájába az igazat. Az hihetetlen hogy 26 évesen ennyi esze legyen egy embernek. Legalább az őszinte beszédeddel kicsit helyre teszed az ego-ját.
2013. máj. 19. 20:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló esetem, ott még a pénzével is kérkedett a pasi, és ráadásul nemhogy átlagos volt, de ronda is. Én megmondtam neki, hogy bocs, de nem az esetem. Aztán elküldött anyámba, de csak röhögtem rajta, mert annyira szánalmas volt. Ne foglalkozz vele, mondj neki ennyit, hogy bocsi, de nem szeretnék tőled semmit, mert nem vagy az esetem. Nem kell sehogy sem tovább magyarázkodnod, vagy foglalkozni vele, hogy mit reagál rá, elmondod neki és kész. Vagy írj neki egy sms-t, legalább nem kell hallgatnod a baromságait :)
2013. máj. 19. 20:57
 19/20 A kérdező kommentje:
csak minden nap látom,aztán nem akarok vele bunkó lenni,ki tudja hogyan venné......
2013. máj. 19. 21:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ezt mondanám: "Hé te f*sz. Én vagyok az első aki szakít veled." :D
2013. máj. 25. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!