Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aki sokat van egyedül, pár nélkül, az egy idő után megszokja ezt az állapotot?
Figyelt kérdés
Már-már az a természetes, ha tehetem a megszokott mindennapi teendőimet egyedül, úgy ahogy szoktam és furcsa, ha nem egyedül alszok az ágyamban.2013. máj. 19. 11:28
1/11 anonim válasza:
Meg lehet szokni, de így azért nem teljes az élet.
2/11 anonim válasza:
szerintem igen. én nagyon régóta vagyok egyedül és már-már furcsa lenne ha nem így lenne.
25F
4/11 anonim válasza:
Megszokni meg lehet...az sikerült is, de megszeretni soha nem fogom az egyedül létet. Szintén furcsa nem egyedül aludni, de azért ahhoz is biztos tudnék szokni , hogy mindig valakivel alszom.
5/11 anonim válasza:
Megszokni meg lehet, de boldognak lenni nem hiszem (nekem nem megy).
6/11 anonim válasza:
Persze, én is megszoktam... Volt rá időm bőven. De azért az jobb volt, mikor nem egyedül aludtam... :P :D Kicsit szokatlan elsőre, de jobb.
7/11 anonim válasza:
Hát ez attól függ, milyen tipushoz tartozol.Én 3-4 éve nem vagyok kapcsolatban, csak néha ismerkedek meg új csajjal de nem maradok velük.Volt egy időszak, amikor ezzel nem volt semmi gond, de pont most egy olyan időszakban vagyok , hogy teljesen kikészit, de nincs honnat megismerjek egy olyan lányt akinek tetszem meg ő is tetszik.Sok a meló, kevés idő, fáradtság, depresszió, hétvégén meg már nincs is kivel menni sehova, ördögi kör.Mikor jól mennek dolgaim , sikerem van melóban, sokat utazok stb. akkor nem nincs gond, nem vagyok depis viszont amikor monoton az élet, nem történik semmi és barátnőm sincs, na akkor nehéz egyedül.
9/11 anonim válasza:
Jaja, én így vagyok vele, már megszoktam. Egy ideje már azt se engedem hogy itt aludjon bárki is. Szoktam ismerkedni, de ha összejönnék valakivel már nagyon fura lenne, hogy egy másik ember így folyamatosan jelen van az életemben meg esteleg a lakásomban is. De nem mondom hogy egyik állapot rosszabb mint a másik, én egyedül meg párban is jól elvagyok, midegyiknek van előnye.
10/11 anonim válasza:
Meg lehet szokni simán. Persze aki bulizós partyállat volt fénykorában az nem fogja tudni megszokni.
És igen lehet boldog életet élni nők nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!