Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak / nőknek a véleményére lennék kíváncsi. Ti mondjuk 10-es skálán hány pontot adnátok?
Elég nehezemre megy általában az ismerkedés, nem tudom igazából hogy a külsőm nem olyan megnyerő? Vagy más lehet a probléma? Köszönöm az őszinte válaszokat.
Itt a kép: [link]
Elsőre kicsit furcsa beütésed van, de amúgy szerintem nincs gáz veled, tartásodon javíthatnál, meg valami "menőbb" ruhában pózolj, persze túrázni nem abban kell csak mondom.
Én simán haverkodnék veled, 18 F (Nem vagyok köcsög)
Kéne egy szalonképes haj, jobb, testhezálló ruhák, határozottabb testtartás, kevésbé "kedvesfiú" arckifejezés, és akkor nem lenne gond külsőleg. Ezt mondjuk pasiként mondom.
De az a helyzet, hogy az önbizalom százszor fontosabb, ha meg mások véleményére szorulsz, akkor neked nincs.. Nem bántásból mondom, mert nekem sincs amúgy, és hiába nézek ki jól, én se tudok csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!