Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknak / nőknek a véleményé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vizéli László kérdése:

Lányoknak / nőknek a véleményére lennék kíváncsi. Ti mondjuk 10-es skálán hány pontot adnátok?

Figyelt kérdés

Elég nehezemre megy általában az ismerkedés, nem tudom igazából hogy a külsőm nem olyan megnyerő? Vagy más lehet a probléma? Köszönöm az őszinte válaszokat.

Itt a kép: [link]

2013. máj. 18. 22:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Elsőre kicsit furcsa beütésed van, de amúgy szerintem nincs gáz veled, tartásodon javíthatnál, meg valami "menőbb" ruhában pózolj, persze túrázni nem abban kell csak mondom.

Én simán haverkodnék veled, 18 F (Nem vagyok köcsög)

2013. máj. 18. 23:53
 22/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be a kopasz pasik. Ha lenne valami hajad, akkor átlagos. A gond, mint írtad, a zárkózott személyiséged lehet, és a testtartásodból sugárzó önbizalomhiány.
2013. máj. 19. 00:24
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem jössz be, de rendes gyereknek tűnsz.
2013. máj. 19. 01:13
 24/26 Balanus_concavus ***** válasza:
Ne járj edzőcipőben túrázni, nem tesz jót a lábaknak.
2013. máj. 19. 02:02
 25/26 anonim ***** válasza:

Kéne egy szalonképes haj, jobb, testhezálló ruhák, határozottabb testtartás, kevésbé "kedvesfiú" arckifejezés, és akkor nem lenne gond külsőleg. Ezt mondjuk pasiként mondom.

De az a helyzet, hogy az önbizalom százszor fontosabb, ha meg mások véleményére szorulsz, akkor neked nincs.. Nem bántásból mondom, mert nekem sincs amúgy, és hiába nézek ki jól, én se tudok csajozni.

2013. máj. 19. 11:08
 26/26 A kérdező kommentje:
Nyilván a zárkózottabb természetemmel lehet akkor a gond, hajjal sem voltam sikeresebb. Az öltözködésem változó, van hogy elegánsabban, van melegítős sportosabb gönceim is. A zárkózottabb énemet meg apámtól örököltem, azon próbáltam változtatni, de nem igazán ment. Direkt ezért tettem itt fel a kérdést, mert ha ismerőseimet kérdezem, senki nem fog rá 100%-ban válaszolni, gondolom nem akarnak megbántani vagy valami, ezért tettem itt fel ezt a kérdést. Mindenkinek köszönöm a válaszát, ment mindenhova a zöld kezecske.
2013. máj. 19. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!