Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az önképem a nők véleményére alapozom?
Figyelt kérdés
Pl. nemrég találkoztam egy nagyon jó csajjal, és egyértelműen éreztem, hogy bejövök neki. Ez olyan szinten megdobta az önbizalmam, hogy napokig teljesen királyul éreztem magam. Aztán mikor legközelebb beszélgettünk, elbizonytalanodtam, és megint visszajött az önbizalomhiányom.
Miért attól függ a közérzetem, hogy épp tetszem-e valakinek?
2013. márc. 8. 23:41
1/4 anonim válasza:
Sok ember ilyen. Valamilyen szinten mindenki örül annak, ha mások vonzónak találják, nyilván. De akkor nem túl szerencsés vagy egészséges, ha egy negativ vélemény képes napokig padlóra küldeni, érted? Szerintem ez egyfajta megfelelési kényszer. A társadalom remekül lekorlátozza az embereket azzal, hogy meg akarja szabni, melyik nemnél mi az általánosan elfogadott kinézet és viselkedés, és ha annak te nem felelsz meg, akkor nem vagy kívánatos. Addig amíg ezt elhiszed, nem vagy szabad ember.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem van egy csajtípus, ami mindig nagyon tetszett, de belül mindig úgy éreztem, hogy az ilyen fajta lányoknak az én fajta pasik nem kellenek. És egy ilyentől éreztem vonzalmat a közelmúltban, és ehhez ragazskodtam annyira, mert ha tényleg tetszem neki, akkor nekem is lehet esélyem az őfajta lányoknál.
2013. márc. 8. 23:46
3/4 anonim válasza:
Aha. figyelj, minden csaj más, minden ember más, még ha elsőre egyforma fajtának tűnnek is. Két barna hajú, csinos, barna szemű, teszem azt 20 éves, hasonlóan öltözködő, hasonló viselkedésű, tulajdonságú lányok közül az egyik lehet azt mondja rád, nem vagy az esete, a másiknak meg tetszel. A külsejük nem határozza meg, hogy ki tetszik nekik. Szerintem próbálj meg kevésbé erre alapozni. Úgyis lesz olyan, aki elutasít, de hát akkor se törik össze a világ, emberek ezreit utasítják el. Az nem azt jelenti, hogy te nem vagy elég jó, csak azt jelenti, nem olyan vagy, akit ő keres. Ilyen egyszerű. Mindenkinek meg úgysem tudsz megfelelni.
4/4 anonim válasza:
Miért bizonytalanodtál el? Mit mondodtt, vagy tett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!