Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vizéli László kérdése:
Lányoknak / nőknek a véleményére lennék kíváncsi. Ti mondjuk 10-es skálán hány pontot adnátok?
Figyelt kérdés
Elég nehezemre megy általában az ismerkedés, nem tudom igazából hogy a külsőm nem olyan megnyerő? Vagy más lehet a probléma? Köszönöm az őszinte válaszokat.
Itt a kép: [link]
2013. máj. 18. 22:32
11/26 anonim válasza:
Nem pontozok, mert ökörségnek tartom.
De első ránézésre semmi baj veled.
Miért megy nehezen, mi történik?
A kép egyébként hol készült? Tetszik a patak.
13/26 anonim válasza:
lehet nekem rossz a szemem de én nem látok az arcodból semmit a tested túl vékony az öltözködésed alapján meg tuti elkerülnélek.
15/26 °°Lucyferia°° válasza:
nem nagyon szeretem a hajatlan pasikat de amùgy nincs veled gond :) legalàbbis külsõre. persze lehetne még jobbà tenni de az csak rajtad mùlik. inkàbb a belsõd figyeld.
16/26 anonim válasza:
Félre informálódtam.Én lányokra/nőkre számítottam.Megnéztem a linket,erre egy férfi van rajta.
Ez volt a mai nap második legnagyobb csalódása.:D
Az első az volt,hogy ma reggel is felébredtem.
17/26 anonim válasza:
Szerintem a külsőddel nincsen probléma, nem nézel ki rosszul; szóval lehet, hogy magadba kéne nézned, hiszen ha nem megy az ismerkedés, annak csak van valami oka. Esetleg kérdezd meg a családodat, barátaidat, ők hogyan látnak téged.
18/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy csalódtál :) Köszönöm a válaszokat, pontoktól függetlenül mindenkinek ment az arány javító zöld kezecske. A csajozós gondjaimat akkor betudom a kicsit zárkózottabb természetemnek.
2013. máj. 18. 22:52
19/26 anonim válasza:
Ne sajnáld jó barát!:D
Amúgy így férfi szemmel nincs veled semmi gond.
20/26 anonim válasza:
Olyan átlagos. Nekem nem vagy az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!