Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadta el hogy bocsánatot kértem ha annyira oda volt értem mint ahogy mondogatta?
Találkozgattam egy fiúval (4-5 alkalommal), elvileg jól elvoltunk egymással, "fontos vagy nekem, hiányzol" stb. meg is csókolt. De összevesztünk mert lemondta a randit, ami nem első eset volt + megtudtam hogy egy haverjával volt, aki egy csinos lány. Tényleg csak haverja, de rosszul esett.
Bocsánatot kértem tőle hogy nem kellett volna kiakadnom a lányon, meg kérdőre vonnom hogy miért mondta le a randit, írtam egy bocsánatkérő üzenetet, de nem válaszolt rá. Miért nem? Ha annyira oda volt értem ahogy mondogatta, akkor ezt meg lehetett volna bocsátani és megbeszélni nem?
Ez hány napja volt?
Mondd,hogy nem csak tegnap,de már kiakadtál!
Mármint mi hány napja volt?
A bocsánatkérést 3 napja írtam neki, a randit meg múlt vasárnap mondta le. Csak utólag tudtam meg hogy vasárnap azzal a csajjal volt, ahelyett hogy velem akart volna lenni..
De amúgy elolvasta az üzenetet, mondom 3 napja írtam és már aznap elolvasta. Máskor mindig válaszolt amíg jóban voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!