Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy végre találjak egy lányt, aki elfogad úgy, ahogy vagyok külsőre?

Figyelt kérdés
Én csak szeretnék végre egy olyan normális, rendes lányt találni, aki nem gúnyol ki, nem utasít el, ha meglátja hogyan nézek ki külsőre, aki tud szeretn úgyis, ahogy vagyok. Nem értem miért kell minden lánynak tökéletes külsejű fiú manapság. Miért nem érdekel senkit a jellem, a személyiség. Olyan jó lenne már ölelgetni, szeretgetni egy lányt.
2013. ápr. 22. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Na azért tenni is kell azét,hogy nézz ki valahogy.

Sportolni mindig lehet!

Amúgy meg az értelmesebb lányok(rengeteg van) nem csak a külsőt veszik figyelembe.Így ha nem vagy lusta összetudsz szedni egy csajt

2013. ápr. 22. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
Legyél gazdag!
2013. ápr. 22. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

kedves 2. B*zd meg.

kedves 2. b*zd meg.

kedves 2. b*zd meg.

kedves kérdező : Ne csüggedj le, idővel úgy is mindenki megkapja azt, amit érdemel.

20/F

2013. ápr. 22. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Ne is törődj a másodikkal! :)

Mindenki úgy néz ki, ahogy! Azon már nem sokat változtathatsz, mégis azt mondom, hogy rengeteget jelent az ápoltság, a jó megjelenés, a kellemes orgánum, normális beszédstílus! A határozottság, a tettrekészség mindig jó pont a nőknél és így tovább! Sokat tudsz tenni azért, hogy egy nő férfiasnak és kívánatosnak tartson, csak fel kell emelni a popikádat a gép elől és egy kicsit elkezdeni élni! Járj sportolni, táplálkozz egészségesen! Olvass, ne csak a tv-t bámuld! Ez mind-mind hasznodra lesz egyszer, garantálom! :)

23/L

2013. ápr. 22. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy ápolt külsővel. Vagy egy arc formához illő hajjal, színesebb öltözködéssel, simán jobbá teheted a kinézeted!
2013. ápr. 22. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:
miért hiszi minden ocsmány csávó, hogy a jelleme kész főnyeremény? indulj ki abból, hogy bunkó is vagy, ronda is, és próbálj megszépülni kívül-belül ne pedig sajnáltasd itt magad. ;)
2013. ápr. 22. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:
milyen ironikus ,hogy a 2. válasz "14%-ban hasznosnak tűnik. " :)) valójában meg..
2013. ápr. 22. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!