Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közöljem velük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem velük?

Figyelt kérdés
Már van másfél hónapja egy 15 éves barátom én 13 éves vagyok. Apáék nem tudom ,hogy mit mondanának csak sulin kívül így nehéz találkoznunk. Hogyan közöljem velük???
2013. máj. 18. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
46%

Egyszerűen közöld velük hogy át mehetsz-e?

Nem kell közölni, mondod h a barátoddal szeretnél találkozni, és ennyi. Így ők is nyugodtak lehetnek hogy tudják hogy hol vagy, meg a problémád is megoldódik.

Szerintem...

2013. máj. 18. 09:01
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Mondd meg nekik egyszerűen. Apa, szeretnék átmenni xy-hoz - esetleg kicsit szépíthetsz, hogy csak haverok vagytok.
2013. máj. 18. 09:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Szépíteni hülyeség... Mondd meg nyíltan és őszintén, hogy anya, apa, van egy barátom másfél hónapja, 15 éves. Szeretném ha megismernétek, én is meg szeretnék ismerkedni a szüleivel és szeretnénk néha-néha elmenni egymáshoz, persze úgy hogy otthon vannak a szülők. Ennyi!
2013. máj. 18. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!