Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék megismerkedni vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megismerkedni vele?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kezdő randizásban, de a srác aki újabban tetszik feladta a leckét és nem tudom mit csináljak.

4 éve járunk egy suliba, ő most végzős, eddig is feltűnt hogy jó pasi, de mostanában kezdett jobban tetszeni, biztos most változott úgy, de nem is ez a lényeg.

4 évig semmi ismerettség nem alakult ki köztünk, egy tagozatra járunk csak ő felettem. Van pár közös ismerősünk de azokkal nem vagyok annyira nagy barátságban, nem tudom hogy rajtuk keresztül hogy ismerkedhetnék meg vele. Sajnos ritkán futunk össze folyosón, gondoltam arra hogy kideríthetném milyen helyekre jár el...de ötletem sincs hogy mit kérdezzek a közös ismerősöktől...

Sajnos így nehezebb mert 4 év alatt egyszer se ismerkedtünk össze akkor most nem tom hogy kezdjem.

Szerintem tetszem neki, de szemezés szintjén van a dolog...úgy érzem magam mint akinek sose volt barátja -.-. Valahogy köszönőviszonyt kellene összehozni :)

Bocsi hogy hosszú lett, meg előre köszi a tippeket :D

L/18

2009. okt. 2. 15:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Még ma kezdődik a suli szóval idővel :D

Am előnyösebb helyzetben vagy hisz ő most érkezett vele még nemfura ha most kezdesz el ismerkedni. Én viszont azért problémázok ennyit mert 4 éve egy helyen tanulunk és még nem ismerkedtünk össze...

2009. okt. 5. 06:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Hat igen , csak most jott de akkor is azert hogy menjek oda hozza Szia XY vagyok na milyen a suli , azt hiszem uj vagy itt nem ? Ahh en valahogy ezt cikinek tartom , es mindig engem a pasik csiptek fol es nem forditva .De tenyleg annyira tetszik nekem, godnoltam hogy "veletlenul" neki megyek es akkor ha koszonok neki , es ha beszelgetni akar , akkor megvan a lehetoseg . :) Ir meg hogy mitortent, privatba is irhatsz
2009. okt. 5. 09:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Vannak fejlemények?

2009. okt. 15. 19:58
 14/18 A kérdező kommentje:

A legelső aki írta azt a frappáns megfigyelést a női nem komplikációiról? c(:

A fejlemény az hogy van okom hogy beszéljek vele, alig talizunk össze a suliban így felvettem msnre visszaigazolt de még sose volt fenn...majd egyszer csak feljön. Szóval ígyis úgyis muszáj leszek beszáélni vele, utána meg az én ügyem hogy vagyok e elég ügyes és sulin kívülre tudom terelni a témát. Amúgy suliban alig látom, sőt ezen a héten egyszer futottunk össze, egyetlen reményem hogy hétvégén feljön msnre.

2009. okt. 16. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia. Volt valami? El se olvastam a válaszod, mert nagyon el voltam foglalva, hogy elérjem az oldal toplistájának 52. helyét a több, mint 47 ezerből xD Király xD Na sikerült valami?

-Sátán- (1.)

2009. dec. 28. 20:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Hmm grat a helyezéshez :D. Igazán aranyos hogy így érdeklődsz az ügyem iránt c(: Hát fejlemény megvolt miszerint találtam jó okot hogy beszéljek vele, megtettem, nagyon bunkó volt, utóbb kiderült hogy csak oszt.társaival kedves. Aztán gondoltam kicsit "bemutatok neki"(nem bosszú csak jól esett) ő is spanyolos kéttannyelvűs mint én, összehaverkodtam egy mexikói jégkori csapattal, ő pedig kijött az egyik meccsre. Az egyik sráccal leültem elé és eldumáltunk ott vagy 15 percet c(: aztán gondoltam ennyi elég volt, mikor felálltunk elég döbbent képet vágott úgyhogy úgy érzem hatott a dolog :D. (nem volt értelme különösen de tetszett :))
2009. dec. 29. 17:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Mexikóban vannak korisok? Azt hittem azt se tudják azon az éghajlaton, hogy létezik jég.Egyébként szép revans xD
2009. dec. 29. 20:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Vannak hát. Állításuk szerint a felnőtt csapat nagyon jó és velük csk az a baj hogy nem szoktak össze és fiatalok, de a spanyolokkal is ugyanez volt mégis 3.ok lettek (6 csapatból) ők meg utolsók xD. Magyar-Mexikó meccs 28-0. Amikor kérdeztem hogy jön nekik az ötlet hogy ott az állandó melegben korizzanak azt felelték hogy mert van jégpálya...hááát :D ok nekem ez nem válasz c(: Am mexikó város 10millió lakos 8 jégpálya Debrecen 250ezer lakos 2 jégpálya arányaiban nálunk sokkal több van.
2009. dec. 29. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!