Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék megismerkedni vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megismerkedni vele?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kezdő randizásban, de a srác aki újabban tetszik feladta a leckét és nem tudom mit csináljak.

4 éve járunk egy suliba, ő most végzős, eddig is feltűnt hogy jó pasi, de mostanában kezdett jobban tetszeni, biztos most változott úgy, de nem is ez a lényeg.

4 évig semmi ismerettség nem alakult ki köztünk, egy tagozatra járunk csak ő felettem. Van pár közös ismerősünk de azokkal nem vagyok annyira nagy barátságban, nem tudom hogy rajtuk keresztül hogy ismerkedhetnék meg vele. Sajnos ritkán futunk össze folyosón, gondoltam arra hogy kideríthetném milyen helyekre jár el...de ötletem sincs hogy mit kérdezzek a közös ismerősöktől...

Sajnos így nehezebb mert 4 év alatt egyszer se ismerkedtünk össze akkor most nem tom hogy kezdjem.

Szerintem tetszem neki, de szemezés szintjén van a dolog...úgy érzem magam mint akinek sose volt barátja -.-. Valahogy köszönőviszonyt kellene összehozni :)

Bocsi hogy hosszú lett, meg előre köszi a tippeket :D

L/18

2009. okt. 2. 15:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Hölgyeim és uraim, ladies and gentlemans. Szemtanúi lehetünk az igazi női logikának. Ahogy a szöveg kitűnően szemlélteti a nő nem egyszerűen megszerzi amit akar. Nem, a nő belebonyolít. Ennél az egyednél megfigyelhetjük a vonzódás bonyolult eljárását. A nő hosszú ideig cserkészi a kiszemelt társat, hogy még véletlenül se hibázza el. Ezzel sajnos azt éri el, hogy egy gyorsabb egyed esetleg lecsap arra a bizonyos társra. Az ilyen gyorsabb fajokat egy alfajba soroljuk. Ez az: akarusz megkapusz avagy a könnyűvérű nő. Ezen az oldalon soron követhetjük a két faj versengését. Az itteni egyed (töprengüsz félénküsz) segítséget kap az összetartó csordájától.

Ez a tanulmány felnyithatja a férfiak szemét arról, hogy a nők többsége fél attól, hogy ők kezdeményezzenek. Ezzel csak az a baj, hogy a férfiak többsége és fél ettől. Nem hiába az evolúció még nem fejeződött be. Viszont addig is kövessük nyomon ennek az egyednek a vergődését a szerelem útján, mely hosszú és tele van akadályokkal.

U.I.: Remélem mindenkinek leesett a célzás

2009. okt. 2. 15:53
 2/18 anonim ***** válasza:

a 15:53-as egy állat :D

amúgy egy egyértelmű mosoly csodákra képes.legalábbis nekem mindig bejön. de ne az a kétértelmű fejelkapós mamuszvigyor legyen hanem a magabiztos,határozott mosoly amitől teljesen leesik neki a tantusz.ha bejössz neki akkor úgyis valahogy összeakadtok.és ha olyan helyzet van,hogy esetleg szóba elegyedhetsz vele,akkor igenis mondj neki valamit,mert átkozni fogod magad hogy nem tetted meg.

2009. okt. 2. 16:05
 3/18 A kérdező kommentje:

Sztem megengedett hogy ezen nevessek XDDDD de tényleg jó :D

Bonyolítok és alapból egy komplikált ember vagyok, hát ez nem előnyös ha pasizni akarok. De mégis hogy néz már ki hogy odamegyek hozzáa suliudvaron és azt mondom szia? ez azért nem egy bár c(: mert ott még meg is tenném :D de inkább befogom és egyelőre várom a hasonszőrű válaszokat XD

2009. okt. 2. 16:13
 4/18 anonim ***** válasza:

Itt 15:53

Szerintem jó poén volt :D

2009. okt. 2. 16:15
 5/18 anonim ***** válasza:
15:53-nak minden elismerésem:DDDDDDDD
2009. okt. 2. 16:24
 6/18 anonim ***** válasza:

15:53 vagyok az egyszerűség kedvéért Sátán

Várom a bókokat az e-mail címemre, de első sorban a kérdezőnek kell segíteni :) de azután nyugodtan lehet az enyémről is kommentet.

2009. okt. 2. 16:42
 7/18 A kérdező kommentje:
Kérdező tolerálja a neked érkező bókokat, mert sztem is jó amit írtál és teljesen igazad van :) de be kell látni ember vagyok és nő...aki komplikál és krédez de nem attól akitől kellene :D
2009. okt. 2. 16:52
 8/18 anonim ***** válasza:
Ez olyan megható. Szeretem amikor igazam van :D Ezzel felvidítottátok a napom. Ha lenne valakinek valami kérdése nyugodtan írhat privátot?
2009. okt. 2. 18:20
 9/18 anonim ***** válasza:
Myvipen, iwiwen jelöld be. és köszönj rá. ne csak egyszer, mert hiheti véletlennek, hanem minden nap.
2009. okt. 2. 20:57
 10/18 anonim ***** válasza:
Nah sikerult valamit osszehoznod vele? En is pont igy vagyok , csak a srac o most jott a suliba egy evfolyamon vagyunk , es az ismerosok , hat rajuk nem nagyon tudnek szamitani , az a baj meg azt sem tudom hogy hivjak ...:(
2009. okt. 5. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!