Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem jött el a randira! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jött el a randira! Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Nem jött el! Megbeszéltük vele a találkozót, elmentem, majd egy órát utaztam, vártam rá, nem volt sehol. Felhívtam, erre mondja a telefonba hogy ma nem jön. Mert nem jó neki. Ilyen flegma stílusban, semmi sajnálkozás a hangjában, semmi bocsánatkérés. Meg se próbálta magyarázni, miért nem jött. Kérdezem akkor miért nem szólt, azt mondja elfelejtette. Milyen nő az, aki ilyet csinál?
2013. máj. 16. 10:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
még több hónap együtt járás után is okozhatnak meglepetést az emberek nemtől függetlenül. Az egy dolog milyennek tünik. Valószinüleg ö nem érzete annyira jól magát a randin csak nem akart megbántani azt ne várd hogy megmondja hogy nem akar semmit, ennél egyértelmübb jelét nem is adhatta volna annak hogy nem akar semmit. ne várj semmit és angyon remélem még ha keresne is nem dölnél be neki. Gondolkozz reálisan, bunkó volt veled nehogy már még ha olyan kedve van előkapjon hogy jaj mégis akar veled talizni.... Egy férfi épp úgy ne alázkodjon meg egy nő elött ahogy a nő se férfi elött. 29/N
2013. máj. 16. 11:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ne aggodj kérdező,nekem sok ilyen volt,volt hogy lebeszéltem 2 lánnyal is elsö randit,ugyanarra anapra,délutánra meg estére,2x vártam mindkettőre,de egyik sem jött el, pedig direkt megadtam a számomat nekik,hogy ha nem jönnek legalább irjanak egy smst
2013. máj. 16. 11:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez bunkó. Szerintem ne nagyon várj rá. Az oké, hogy hirtelen közbejött valami, de ilyenkor fel kell hívni a másikat. Nem még megvárni, hogy te hívogasd!
2013. máj. 16. 11:39
 14/17 Mi közöd Tőle ***** válasza:
100%
Ne keresd többet. Nem akar tőled semmit. Ennyit magadtól is tudhatnál.
2013. máj. 16. 12:17
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
éppen dugták valahol. Könnyű buxa lehet, felejtős...
2013. máj. 16. 12:22
 16/17 Lordhking válasza:
100%

Hali, én pont ugyanígy jártam ma... megbeszéltük hogy fél3ra jön a megbeszélt helyre..vártam kemény 1órát és baszott jönni a csaj... hazajöttem... várom a továbbiakat, fiatal korosztály nem valami pontos-.-

Am sokk sikert neked a továbbiakban! 14/F

2014. ápr. 28. 16:00
 17/17 anonim ***** válasza:
49%

Kedves 8-as válaszoló:! Törölheted minden honnan, de akkor is hozzá fog férni bizonyos oldalakhoz, mert attól még ő ugyanúgy fent lesz az oldalon. Az hogy lecseszed a facebookon, már ha be is lép a fiókjába sokat nem érsz el vele esetleg előbb tilt le téged. Tilthatod mindenhonnan, na de ha létre hozna egy új fiókot új email címmel. Tehát ha nagyon okos így is úgy is megtalál téged. Az meg, hogy ("lecseszed") ki vagy te? az anyja, a főnöke, vagy a nevelője?

Kicsikém ha ez megtörténne veled akkor valószínűleg mégsem ismerted őt eléggé. Van ez így, hogy az ember nem ismeri eléggé a partnerét.

Tehát kár ezen erölködni, és a mondat végére hat felkiáltójelet rakni, mert ez már nem segítene megoldani a kérdést. Mondjuk a kérdező esetében valóban legalább annyit mondhatott volna neki a partnere, hogy bocsi most sajnos mégsem alkalmas erre a mai nap.

Ez az én véleményem erről a témáról.

2018. máj. 1. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!