Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem jött el a randira! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jött el a randira! Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Nem jött el! Megbeszéltük vele a találkozót, elmentem, majd egy órát utaztam, vártam rá, nem volt sehol. Felhívtam, erre mondja a telefonba hogy ma nem jön. Mert nem jó neki. Ilyen flegma stílusban, semmi sajnálkozás a hangjában, semmi bocsánatkérés. Meg se próbálta magyarázni, miért nem jött. Kérdezem akkor miért nem szólt, azt mondja elfelejtette. Milyen nő az, aki ilyet csinál?
2013. máj. 16. 10:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszélnék meg még egyet.
2013. máj. 16. 10:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Jól megszívtad, de tanulj belőle, nehogy szaladj utána még ezek után. Nyilvánvalóan nem vagy fontos a számára.
2013. máj. 16. 10:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Most legalább megtudtad, hogy nem ő az aki kell neked.

Meg se forduljon a fejedben, hogy ezután adj neki még egy "esélyt"!

2013. máj. 16. 10:59
 4/17 Csonti95 xD ***** válasza:
90%
fogadok fészen ismerted meg
2013. máj. 16. 11:00
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Szokj hozzá, sok ilyen fog mér érni.
2013. máj. 16. 11:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
bunkó dolog volt tőle. Nem tudsz mást tenni mint tovább lépni és elfogadni hogy nem volt fontos neki. Keress mást akit érdekelsz.
2013. máj. 16. 11:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, aki ilyen elcseszett ember, azt az élet megleckézteti. Valaki kamatostul vissza fogja neki adni, a "nevedben" is .
2013. máj. 16. 11:05
 8/17 anonim ***** válasza:
87%

azzz, szerencsére nem volt még iylenben részem, pedig idestova a 3. neten megismert barátnőmmel vagyok.

ésmindig uyge így kezdődött neten megbezs hogy tali ekorr és ekkor itt meg itt, teloszámcsere, azonnal csörög az adott fél ha neki mégsem ok a randi.

mindig eljöttek, kivétel nélkül, és nem is késtek semmit.

ezekután jó lecseszném fészen, de nagyon csúnyán, és törölném mindenhonnan!!!!!!!

ezek szerint ha "elfelejtett" téged nem tettél rá nagy benyomást még neten sem...sorry

2013. máj. 16. 11:07
 9/17 menta34 ***** válasza:
100%
A másik verzió, hogy valamilyen kényszerítő körülmény miatt kellett így viselkedjen (család pl.) adj neki pár napot, hátha jelentkezik bocsánatot kérni... (te persze ne hívd), ha nem keres akkor meg szard le :)
2013. máj. 16. 11:08
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztató válaszokat, rendesek vagytok! Csak egész eddig olyan rendes lánynak tűnt :(

Kedves utolsó, eddig nem jelentkezett, én várok rá, hogy legalább azt mondja meg, nem akar tőlem semmit.

Azt nem tudom néhányan honnan vették, hogy neten ismertem meg, nem ott, se "fészen", sőt, nem is ez lett volna az első találkozó. Egyszer már találkoztunk előtte, volt csók is, megvolt köztünk a "kémia", normális lánynak tűnt, ezért vagyok ennyire ledöbbenve.

2013. máj. 16. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!