Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ciki az a becenév hogy Tunyacsáp, (egy 21 éves fiúnak)?
Még az osztálytársaim ragasztották rám, amikor középiskolás voltam.A barátaimnak is meg nekem is megtetszett, így azóta is így hívnak,néha csak "Csápnak" becézgetnek ha olyan a kedvük :).
A kérdésem a következő lányok szerintetek ez vicces,aranyos vagy vér ciki esetleg?
1-es te majom...
mért másoltad el a nevem :O ?
5-s válaszoló
"nagyon gyér" ez alatt mit értesz?
8
Nincs bajom vele sőt én szeretem nagyon ezt a becenevet csak a lányok véleménye érdekel,hogy ciki-e
Jellemez engem, elhiheted nem élek a víz alatt nincs nyolc karom sőt még csak tintahal se vagyok
1 ismimet én is így hívtam.. Evvel szívtam a vérét.. Mert valljuk be tunyacsáp nem túl vonzó, a srác meg kiköpött mása volt neki.. Amúgy a gyerek vállalható kinézetű volt, de evvel lehetett rendesen szivatni!
De ha te nem érzed gáznak, akkor vicces!
Meg igazából a körítésen múlik az egész, ha így mutatkozol be valakinek és vidáman adod elő magad, akkor nem fognak ferde szemmel rád nézni, hogy de rém ciki Csápnak hívják..
Ugyan az a dolog lehet menő és ciki is, minden a körítésen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!