Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap talizok egy sráccal, ha ilyet veszek fel az szexi vagy ciki?
Figyelt kérdés
Egyre több embert látok így, eddig ilyet csak itthonra vettem fel, de vonzó akarok lenni, szerintetek?
16/L
2013. máj. 14. 23:21
2/61 anonim válasza:
Ez nagyon ribancos!
Kb olyan, mint a pacalon az árcédula. Ha pedig nincs ilyen jó feneked mint a csajnak a képen, akkor pedig SZÁNALMAS is, amellett, hogy ribancos!
3/61 A kérdező kommentje:
Van ilyen jó seggem, és nem baj ha ribancos, egyszer már úgy is leszoptam őt.
2013. máj. 14. 23:23
5/61 anonim válasza:
Én sem javaslom, mert tényleg ribis... ha azt szeretnéd, hogy ne csak a fenekedet bámulja, hanem arra is figyeljen, amit mondasz, szerintem válassz valami mást.
6/61 anonim válasza:
ha kúrni akarsz vele a kocsi hátsó ülésén első randin,akkor igen.
menj ebben.
ha ez a terved,akkor szexi,nagyon is.
7/61 anonim válasza:
Első randira ne.
Én viszonylag vagány emberke vagyok de ettől ledöbbennék az ziher..
Majd ha már összejöttetek akkor kényeztetheted ezzel:)
De ehhez perfekt alak is kell.
17/F
8/61 anonim válasza:
Jézusom.. fel ne vedd ezt... Ebben nem vonzó leszel, hanem egy kis ribanc.
20N
9/61 anonim válasza:
Ja, ebben az esetben végülis mindegy, annyira nézel ki ribancnak, amennyire az jólesik. Csak akkor fölöslegesen tetted fel ezt a kérdést.
10/61 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam amúgy ezt mert ma mikor elhívott randizni hátulról jött oda, megmarkolta cicanacin keresztül a popsim és utána köszönt és hívott el.
2013. máj. 14. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!