Verrob kérdése:
Tudom hogy ciki hogy DJ létemre ilyet kérdezek de ez van. Na szóval már régóta tolom keverővel bulikban meg ilyen de már a tömeg szeretné hallani az én szexi hangom :D És a mikrofonok valahogy sosem érdekeltek engem?
Figyelt kérdés
itt a pultom.
Jó egy keveset tudok róluk hogy van mama meg papa kábel meg xlr meg ilyenek ha jól tudom. Help hogy mit hogyan kössek össze.
Mert nem akarom kidobni ugy mikrofon-ra a pénzem hogy majd a végén nem birom összerakni. Mikrofonnal együtt valaki linkelhetne egy jót meg kábel. átalakítót?
2013. máj. 2. 20:10
1/4 anonim válasza:
Egy jónevű, hiperkardioid karakterisztikájú, bevált énekmikrofon kell. Biztos, hogy XLR lesz, és biztos, hogy jól jön egy kis hangszínszabályzás teremtől függően. Kapsz kábelt, legtöbbször XLR -> 6,3mm Jack a gyári, és asszem legtöbbször a jacken is szimmetrikus marad, ami az volt (tehát nincs brumm). Én betáraznék egy Shure SM-58-at (vagy ami mostanában ugyanilyen tőlük), mert jó lesz az még évtizedekig arra, hogy színpadon ember elé tegyék. Feltéve, hogy nem beszélsz túl "folyékonyan"...
2/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor beruházok egy olyanra
2013. máj. 3. 17:23
3/4 anonim válasza:
SM 58 jó választás.
De először keverőt cseréj (ez csak tanács)
A mikihez jó esetben kapsz kábelt is, ha nem, krész a boltban.
A keverőnek mind1, hogy XLR, vagy jack, mindketőtt fogadja.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát nekem tetszik a keverőm.
Szóval nem akarom le cserélni ,de azért köszi.
:)
2013. máj. 9. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!