Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem próbálkozott nálam egy csaj sem soha?
Figyelt kérdés
Tudom, nekem kell(kéne) próbálkoznom, én vagyok a férfi, de besz*ri vagyok:D, Jó képűnek tartom magam, nem vagyok egy egoista, de nem lehetne rám azt mondani hogy csúnya, vagy átlagos, kicsit furcsállom hogy egy csaj sem jelezte hogy tetszem neki.
20f
2009. okt. 1. 21:11
31/33 anonim válasza:
hátt, tudod hogy van ez... ha neked jó egyedül is, akkor ne kezdeményezz. :) majd a bátrabb pasik szépen felszedik a jó csajokat.. mert a csajoknak nem beszari pasik kellenek.. majd neked is jut valaki.. ne aggódj.. csak ne ted magasra a mércét.. :)
am tudod mi zavar ebben legikább? mmint a kérdésben... hogy azt írod magadról h beszari vagy...
32/33 anonim válasza:
Sajnos ehhez csatlakoznom kell. A nők a határozott férfiakat kedvelik, ha látszik, hogy tudja, mit akar. Engem kiráz a hideg a tutyimutyi pasiktól, egyszerűen halálra idegesít ha egy férfi szerencsétlenkedik, ha nekem kell döntést hoznom, nem a kapcsolat elején de folyamatában bármit kezdeményezni - mert ő csak lézeng és "beszari" bármit is tenni... Ha valaki ilyen, nem csak a kapcsolatokban ilyen, ez mindenre kisugárzik és látványos is. Van iylen fiú barátom és nagyon kedvelem, de teljesen az agyamra tud ezzel menni...:( Mindig megszánom, de van hogy annyira felidegesít a szerencsétlenségével, hogy nem bírom magamban tartani..
33/33 A kérdező kommentje:
Egyszerűen ilyen vagyok és kész:)
2009. okt. 3. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!