Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem próbálkozott nálam egy csaj sem soha?
Tudom, nekem kell(kéne) próbálkoznom, én vagyok a férfi, de besz*ri vagyok:D, Jó képűnek tartom magam, nem vagyok egy egoista, de nem lehetne rám azt mondani hogy csúnya, vagy átlagos, kicsit furcsállom hogy egy csaj sem jelezte hogy tetszem neki.
20f
Nyugi, inkább ne várj arra, hogy ők kezdeményezzenek. Nekem eddig 1 rövidebb kapcsolatom volt. Lány kezdeményezett és 1 év alatt háromszor csalt meg... Ha egy nő kezd ki veled, úgy fogja érezni te az ő tulajdona vagy, kb le fogja sz4rni az érzéseidet.
19/F
Ha élnék-halnék is egy pasiért, akkor se adnék semmit az önbecsülésemből; nem kezdeményeznék soha. És igen, lenézem azokat a csajokat, akik rohannak a pasik után.. Nem értem hogy az ilyen lányok mit gondolnak magukról.. De hát ez van, ma ugye ez a "divat" ..
Szóval szerintem nem arra kéne várnod, hogy kikezdjenek veled, hanem lépni az ügyben!
21:17-esel egyet értek.. Flörtölni se flörtöltél soha??? Talán csak nem vetted komolyan, ha flörtölni próbált veled egy lány, nem lehet?
Tarts a barátokkal, otthon egymagadban nem fog összejönni semmi. Ők biztos csajoznak. Kicsit próbálj emg erőt venni magadon, beszélgess a lányokkal. Ne arra koncentrálj h fel akarod szedni, BESZÉLGESS velük. Kötetlenül. Nincs kockázat, vagy egy jót beszélegttél, vagy lesz is folytatás. Ha nem, hát nem kell elkeseredni, nem lesz mindenből kapcsolat, de ez a jó út.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!