Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem próbálkozott nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem próbálkozott nálam egy csaj sem soha?

Figyelt kérdés

Tudom, nekem kell(kéne) próbálkoznom, én vagyok a férfi, de besz*ri vagyok:D, Jó képűnek tartom magam, nem vagyok egy egoista, de nem lehetne rám azt mondani hogy csúnya, vagy átlagos, kicsit furcsállom hogy egy csaj sem jelezte hogy tetszem neki.

20f

2009. okt. 1. 21:11
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
És te miért nem próbálkoztál még egy csajjal se?
2009. okt. 1. 21:14
 2/33 anonim ***** válasza:

Nyugi, inkább ne várj arra, hogy ők kezdeményezzenek. Nekem eddig 1 rövidebb kapcsolatom volt. Lány kezdeményezett és 1 év alatt háromszor csalt meg... Ha egy nő kezd ki veled, úgy fogja érezni te az ő tulajdona vagy, kb le fogja sz4rni az érzéseidet.

19/F

2009. okt. 1. 21:14
 3/33 anonim ***** válasza:
47%
azt várhatod, hogy rádcuppanjanak a csajok! öregem, mig meg nem mozdulsz, addig sose lesz csajod! elég szégyen így 20 évesen. bár ilyen hozzáállással nemcsoda!
2009. okt. 1. 21:15
 4/33 A kérdező kommentje:
Kedves 1., benne van a kérdésem kiegészítésében hogy miért nem kezdeményeztem, mert besz*ri vagyok:D gyáva, nyuszi, nyúl:D e' van.
2009. okt. 1. 21:16
 5/33 anonim ***** válasza:
az előttem szóló jól mondja, legalábbis nekem is volt ilyen, h a csaj kezdeményezett aztán...
2009. okt. 1. 21:16
 6/33 anonim ***** válasza:
Akkor menj el haverokkal csajozni!
2009. okt. 1. 21:17
 7/33 anonim ***** válasza:

Ha élnék-halnék is egy pasiért, akkor se adnék semmit az önbecsülésemből; nem kezdeményeznék soha. És igen, lenézem azokat a csajokat, akik rohannak a pasik után.. Nem értem hogy az ilyen lányok mit gondolnak magukról.. De hát ez van, ma ugye ez a "divat" ..

Szóval szerintem nem arra kéne várnod, hogy kikezdjenek veled, hanem lépni az ügyben!

2009. okt. 1. 21:21
 8/33 anonim ***** válasza:

21:17-esel egyet értek.. Flörtölni se flörtöltél soha??? Talán csak nem vetted komolyan, ha flörtölni próbált veled egy lány, nem lehet?

Tarts a barátokkal, otthon egymagadban nem fog összejönni semmi. Ők biztos csajoznak. Kicsit próbálj emg erőt venni magadon, beszélgess a lányokkal. Ne arra koncentrálj h fel akarod szedni, BESZÉLGESS velük. Kötetlenül. Nincs kockázat, vagy egy jót beszélegttél, vagy lesz is folytatás. Ha nem, hát nem kell elkeseredni, nem lesz mindenből kapcsolat, de ez a jó út.

22/L

2009. okt. 1. 21:22
 9/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nekem nem olyan könnyű kezdeményeznem mert egész életembe fiú osztályba jártam, ált. suliban volt 3 csaj az osztályban, utána pedig műszaki szakközép, és most műszaki egyetem:s Így semmi képem nincs szinte a nőkről, így elég nehéz.
2009. okt. 1. 21:24
 10/33 anonim ***** válasza:
azért szórakozóhelyek léteznek iskolától függetlenül. én se csajoztam az osztályomban, mégis volt már pár barátnőm. nem vesztettél sokat a sulid miatt, de ideje a tettek mezejére lépni!
2009. okt. 1. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!