Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem próbálkozott nálam egy csaj sem soha?
Tudom, nekem kell(kéne) próbálkoznom, én vagyok a férfi, de besz*ri vagyok:D, Jó képűnek tartom magam, nem vagyok egy egoista, de nem lehetne rám azt mondani hogy csúnya, vagy átlagos, kicsit furcsállom hogy egy csaj sem jelezte hogy tetszem neki.
20f
Na hát ezt nem értem. (Mellesleg iylet nem mondunk, hogy több mint 10 jó barát, de midnegy ez msot lényegtelen.)
Hogy a fanébe nemt udsz ennyi srác közt becsajozni a szórakozóhelyeken? Azt is csodálom, ha egyáltalán van olyan opció, hogy ne tedd.
Ez egy mondás! Nem sértegetés volt, ez egy mondás - ezzel indokoltam, miért mondtam hogy nem szoktuk mondani. ezért felesleges megsértődni és lepontozgatni.
Ráadásul segíteni akarok, különben nem fecsérelném arra az időm, hogy a sokadik kommentet írom ide. Nem baszogatlak, simán nem értem, hogyhoyg nem segítettek még be a barátok? Szórakozóhelyen, amikor ők is csajoznak, nem értem, hogy nem adódik lehetőség? Erre lehet normálisan is válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!