Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek nincs elegetek a alamuszinyuszi fiúkból?
Úgy értem akiknek hiába lehetne barátnőjük, mégse nyitnak egy lány felé sem, sőt még az ismerkedéstől is elzárkóznak. És miért ilyenek? Azon kívül, hogy nincs önbizalmuk. Az hülyeség, h nem kellenek senkinek, mert akkor nem lenne annyi lány, aki az ilyen pasik miatt lenne kiakadva.
Főleg a huszonéves korosztályban tapasztalok ilyet.
Nem elítélés miatt kérdezem, csak szeretném tudni, milyen okai lehetnek, ha ennyire zárkózott lesz valaki, és hogyan lehetne 'kirángatni' ebből az állapotból?
"És nem tartom a kérdésben felvázolt pasikat nyuszinak, írtam is, h nem ítélkezem felettük, csak nem értem, ha én éveken keresztül elvoltam a kis gubómban a számtalan visszautasítás miatt, és ki tudtam törni a zárkózottságomból és változtatni elsősorban a hozzáállásomon, akkor a pasik miért adják fel, és hitettik el magukkal, hogy 'úgysem kellenek senkinek' ?"
Kérdező! A 13-as vagyok. A nagy titok az, hogy neked puncid van! Egy fiúnak már elég annyi, hogy egy lány nyitott és kedves, emellett már átlagos külsővel rendelkezik. Annyi HP (ülye icsa végződéssel) van manapság, hogy a srácok döntő többsége összeteszi a két kezét, ha talál egy normális, értelmes lányt. Neked annyi dolgod volt, hogy rendbe hozd magadat. A többi már jött magától.
Ellenben egy fiúnál kimondottan jó külső ajánlatos, HIPERMAGABIZTOSSÁG, nem árt egy jó munkahely, továbbá állandóan le kell nyűgözni a lányt, mindent ki kell bírnia, optimális arányban kell tartania a jófiú-rosszfiú jellemvonásokat, stb...
Téged ez nem nyomasztana?! Főleg, ha tudod, hogy soha nem érheted el ezt.
A múltkor volt egy olyan beszólásom, A sértést bánom, de az ok jogos volt. Azt kérdezte, hogy én olyan jóképű, kedves és okos vagyok, miért nincs barátnőm? Én meg azt válaszoltam, hogy ma ez semmit nem ér és hogy bár döglöttem volna meg még fiatalon. Nagyon ledöbbent, főleg, mert az arcomra is kiült közben az, amit belül gondoltam és megérezte, mert szinte sugárzott. Bár megpróbálta elütni az élét azzal, hogy csak túlzok és majd találkozom egy...szóval egy kedves, helyes lánnyal, de olyan volt, mint akit taglóval vertek fejbe.
én nem vagyok ilyen bexari, mondjuk túl tökös se
De lányként könnyű ilyennel dicsekedni hogy kitörtél...
Felszednek oszt lesz önbizalmad, közbe meg semmit sem csináltál, nagy dolog, egy isten vagy komolyan :DDD
f19
szerintem meg egy rendes lány attól lesz rendes, hogy nem a pasi pénztárcáját, kocsiját, külsejét nézi. Nekem legalábbis folyton olyan pasik csapják a szelet, akiknek se kocsi, se márkás ruhára nem telik, de sokkal fontosabb, h okos, és értelmes (mondjuk az egyetemen sok ilyen van).
Könnyű a dolgom lányként, mert felszedetem magam. Ez egyáltalán nem így van, nem szoktam kelletni magam, aki érdekel mint pasi, ahhoz én megyek oda. Az alamuszi korszakomból megtanultam, h nem várhatok senkire, lépni kell, az élet rövid
Annyi bunkó csaj van, hogy már belefáradtam a folyamatos megalázásokba. Legutóbb egy csaj képes volt csak azért randizni velem, hogy utána a pofámba vágja, hogy csak fogadásból történt az egész és, hogy ronda vagyok meg szarul smárolok és nincs olyan lány, akinek én kellenék. A barátnőivel azóta is jól szórakoznak rajtam.
Kösz szépen, ha ti így, akkor én sem fogm többet erőltetni amgam, ennyi kegyetlen csajt. Egy másik meg hangosan ordibálta, hogy fúj, de ronda vagyok meg mekkora orrom van már.
"Az hülyeség, h nem kellenek senkinek, mert akkor nem lenne annyi lány, aki az ilyen pasik miatt lenne kiakadva"
Ahelyett, hogy ki lennének akadva, ha már úgyis tetszik nekik az a srác, inkább köszönjenek rá, úgy ahogy feltehetőleg te is teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!