Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek nincs elegetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek nincs elegetek a alamuszinyuszi fiúkból?

Figyelt kérdés

Úgy értem akiknek hiába lehetne barátnőjük, mégse nyitnak egy lány felé sem, sőt még az ismerkedéstől is elzárkóznak. És miért ilyenek? Azon kívül, hogy nincs önbizalmuk. Az hülyeség, h nem kellenek senkinek, mert akkor nem lenne annyi lány, aki az ilyen pasik miatt lenne kiakadva.

Főleg a huszonéves korosztályban tapasztalok ilyet.

Nem elítélés miatt kérdezem, csak szeretném tudni, milyen okai lehetnek, ha ennyire zárkózott lesz valaki, és hogyan lehetne 'kirángatni' ebből az állapotból?

2013. máj. 15. 14:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Azt nem mondom, hogy egyáltalán nincs önbizalmam... Azért nem ismerkedek, mert a legtöbb emberrel teljesen felesleges. Eleve nem vagyok egy kapcsolatfüggő egyén, tekintve hogy majdnem mindig egyedül voltam...

Nem zárkóztam el, de a semmiért nem is akarok valakit megismerni. Ha találkozok olyannal, akiben látok valamit, ami megfog, akkor úgyis lépek valamit. :)

2013. máj. 15. 15:05
 12/31 Dreed ***** válasza:

Vagy esetleg nem utasítják el,de ráébred hogy mindenki eddig csak kihasználta..

Érdekesen a nők ezért sírhatnak, de ha pasi akkor már "alamuszinyuszi"

Lehet a kérdezőnek se ártana az élettől pár pofon,és biztos megvilágosulna.

2013. máj. 15. 15:06
 13/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, előbb volt az ok, aztán az okozat.
2013. máj. 15. 15:22
 14/31 anonim ***** válasza:
Én egy ilyen fiú vagyok és a sok csalódás meg egyebek miatt vagyok zárkózott. Ez egy fajta védelmi mechanizmus. Gondolom másoknál is így van ez.
2013. máj. 15. 15:23
 15/31 A kérdező kommentje:

a 10. válaszolónak:

igen, én is ilyen nyuszi voltam csak lányban, jó a feltevésed, de én nem adom fel, ha szépen felöltözöm akkor jobban érzem magam, több az önbizalmam, és ilyenkor nyitottabb is vagyok mert jobb a kedvem, tehát a hatás nem marad el. De régebben én is ilyen voltam, amilyet a kérdésemben felvázoltam. De nálam győzött az, hogy mivel nem tartottam magam rondának (szépnek sem), ezért elhitettem magammal, hogy igenis van srác akinek kelleni fogok. És így indulok el nap mint nap otthonról, nem pedig olyan gondolatokkal, h ma megint vissza fog utasítani valaki, ..

És nem tartom a kérdésben felvázolt pasikat nyuszinak, írtam is, h nem ítélkezem felettük, csak nem értem, ha én éveken keresztül elvoltam a kis gubómban a számtalan visszautasítás miatt, és ki tudtam törni a zárkózottságomból és változtatni elsősorban a hozzáállásomon, akkor a pasik miért adják fel, és hitettik el magukkal, hogy 'úgysem kellenek senkinek' ?

2013. máj. 15. 15:33
 16/31 A kérdező kommentje:

"Lehet a kérdezőnek se ártana az élettől pár pofon,és biztos megvilágosulna." Hidd el, nem 1-2 pofont kaptam az élettől

22/L

2013. máj. 15. 15:36
 17/31 Dreed ***** válasza:

"elvoltam a kis gubómban a számtalan visszautasítás miatt"

Mint már írtam is egyszer, nem csak visszautasítással lehet tönkre tenni valakit,biztos sokat kaptál az élettől,azért teszel fel ilyen kérdéseket...

Néha én is elgondolkozok rajta,bár szakítottak volna velem vagy csak elküldtek volna.

Majd ha ezen agyalsz a temetőben is minden héten egyszer,bár nem kívánom, rájössz hogy mi minden van az életben ami egy embert képes leépíteni.

2013. máj. 15. 15:42
 18/31 A kérdező kommentje:
a gubós dolgot konkrétan a 10. válaszolónak írtam, és ne hidd hogy nincs bennem empátia, akkor nem így fogalmaztam volna meg a kérdést, és hogy mi minden képes leépíteni az embert, nyilván kicsi vagyok hozzá, hogy észrevegyek minden ilyen okot, de azért nem vagyok idióta sem, hogy ne vegyem észre, hogy nem csak az épít le vkit
2013. máj. 15. 15:50
 19/31 Dreed ***** válasza:
Akkor pedig most már választ kaptál a kérdésedre szerintem.tudod az okokat,és ahány ok annyi megoldás létezik.
2013. máj. 15. 15:54
 20/31 anonim ***** válasza:

A mai lányok nagyrésze már nem csak elutasít , hanem konkrétan megaláz a francba.

Ha nincs kellő lélekjelenléte az adott fiúnak az durván tud rá hatni.És még mindig te oké felöltöztél elhitetted magadnak , hogy majd kellesz egy fiúnak.

Na itt másik oldalról nézve . B*szhatod ezt , mert a fiúnak kell kezdeményezni , hiába üvöltözik a nők az egyenlőséget , ők nem lépnek csak várnak és döntenek , hogy kell nem kell.

Odamész egy fiúhoz , aki tetszik aztán elküld a francba, te is jó szarul éreznéd magad.

2013. máj. 15. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!