Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarban van, vagy a korkülönbség zavarja, esetleg nem is tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác az ismeretségi körben… 24 éves, nagyon jól néz ki bár kicsit bátortalan. Én 31 éves vagyok, vidám, laza, a koromnál sokkal fiatalosabb… Én azt gondolom bejövök neki, persze ebben sosem lehetek biztos. Komoly dolog sosem lehetne köztünk (az én oldalamról), max flört. Ismerjük egymás már jó ideje, de eddig teljesen természetes, érzelemmentes viselkedés volt köztünk, szerintem egyikünk fejében sem fordult meg, hogy akár ennél több vonzalom is lehet köztünk. Pár napja azonban, (véletlenül vagy sem, ezt nem tudom)összeakadt a tekintetünk… Utána néhányszor még kereste a tekintetemet, de lényegében azóta teljesen másként viselkedik, ha beszélünk zavarban van (ettől én is), eddig beszélgetés közben a szemembe nézet, most viszont hamar elkapja a tekintetét, lesüti a szemét. Vajon azért mert nem is tetszem neki és nem akarja, hogy félreértsem, vagy tényleg szimplán csak zavarban van? Esetleg a korkülönbség zavarhatja?2013. máj. 15. 13:48
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak zavarban van.
És lehet,hogy érzi,hogy neked nem férne bele vele semmi komoly sem és ezért nem mer kezdeményezni.
2/2 anonim válasza:
Tetszel neki, fél rákérdezni, mert idősebb vagy, és nem akarja hogy esetleg ezzel elrontsa a barátságotokat, ha esetleg azt mondod hogy te nem akarsz tőle semmit. Ezért ha tetszik neked és akarsz tőle többet, neked kell kezdeményezned, ami nem konkrétan azt jelenti hogy megmondod hogy tetszik neked, hanem csak tegyél rá utalásokat, hozzáérsz, ugyanúgy a szemezés, ami volt már, mosoly, találkozás kettesben, jól eldumálgatás, ettől már meg kell hogy jöjjön a bátorsága és lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!