Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna 11 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
Elég hosszú ideje óta ismerkedek egy sráccal, neten levelezünk napi szinten, de nem egy városban lakunk. Eszméletlenül egy hullámhosszon vagyunk, mondhatnám hogy álmaim férfija! De 11 év korkülönbség van köztünk, ő 33 én 22! Ő a kezdetek óta többet érzett irántam, mint én. Nekem közben volt egy féléves kapcsolatom is, de már vége is lett! Sokszor gondolok arra hogy lehet meg kellene próbálni vele egy talit, mert minden nap mond valami kedveset, aranyosat és azt hiszi nincs esélye, mivel ennyire fiatal vagyok hozzá! Kicsit zavar a korkülönbség annak ellenére hogy én is komolyabb felfogású vagyok, na meg az 50 km-es távolság. Szerintetek mit tegyek?2013. máj. 6. 13:05
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem sok, egy 33 éves férfi még nem olyan idős. Szerintem ne zavarjon a kor, mert sokszor nem is számít.
3/8 anonim válasza:
Az érettség számít, nem a korkülönbség.
Ha egy lány 32 éves, de agyilag csak 12 akkor nem jönnék össze vele.
23/F
4/8 anonim válasza:
Nem, jelen esetben nem sok a 11 év! Hajrá!;)
5/8 anonim válasza:
18 éven felül szerintem annyira már nem vészes a korkülönbség
6/8 anonim válasza:
Ez határeset, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy jól működne a kapcsolat. Az 50 km távolság az semmi :D
7/8 anonim válasza:
50km az lóf@sz. Én bevállalnám. Még, ha a nő lenne 11 évvel idősebb akkor is :D
20f
8/8 anonim válasza:
11 év nem sok szerintem, én is voltam ilyen helyzetben, de akkor meg sem fordult az agyamban, hogy sok lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!