Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a 7 év korkülönbsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 7 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy 23 éves srác nagyon tetszik nekem..(16 vagyok). Ő is szimpatizál velem, de tudom,hogy egy 23 éves srácnak más másabbak az igényei, mint nekem 16 évesen. Nem olyan srác, hogy megdug, aztán itt hagy...de azért mi van, ha mégis?

2013. máj. 12. 16:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ebben a korban nagyon sok! Teljesen más életmód, értékrend, célok, stb.
2013. máj. 12. 16:16
 2/22 anonim ***** válasza:
igen így sok!
2013. máj. 12. 16:17
 3/22 anonim ***** válasza:
2013. máj. 12. 16:19
 4/22 anonim ***** válasza:
soknak tartom
2013. máj. 12. 16:20
 5/22 anonim ***** válasza:
nem sok de ha csak ki akar használni az nem valami jó, én 15 voltam amikor összejöttem egy 21 éves pasival de mi 5 évig voltunk együtt, pasifüggő
2013. máj. 12. 16:21
 6/22 anonim ***** válasza:
Neem:) Szerintem nem baj, ha éretebb a fiú.. hidd el, a te korosztályodban a fiúk lehet, hogy előbb mennek csak a szexre, mint ez a fiú;) egy probát megér:)) <3 15/l
2013. máj. 12. 16:24
 7/22 A kérdező kommentje:

hasonló kérdés valóban..:) nagyon soknak tartjátok? eléggé bulizós, őrült a srác,de rám viszont mindig vigyáz..osztálykirándulni voltam és folyton aggódott, hogy ugye nem iszok túl sokat..stb. nagyon rendes..amúgy én is attól félek, hogy más értékrend, célok..ő már elvégezte az egyetemet meg minden. Ja és kb. 2 hónapja egy másik 16 éves lánnyal kezdődött valamilyen kapcsolata, de sajnos azt nem tudom, hogy miért nem jöttek össze..bár gyanítom, hogy azért,mert a lány 100 kilométerre lakik tőle.

6.válaszoló: én is ebben reménykedem:)hogy ő már annyi csajjal volt, hogy már kicsit lenyugodott..:D

2013. máj. 12. 16:27
 8/22 anonim ***** válasza:
Így még talán belefér.
2013. máj. 12. 17:08
 9/22 anonim ***** válasza:
Sok! Te még házifeladatot írsz, ő munkát keres. Ő elmehet szerda este inni a haverokkal, neked szólnod kell anyunak és még úgy sem biztos,hogy elmehetsz. Nincs kereseted. Nincs felelősségérzeted, teljesen más az értékrendetek. Nem fog igazán komolyan venni. + nehogy azt hidd, hogy egy 23 éves srác a "már lenyugodott" korszakát éli:D Majd 34-40 évesen talán!:) 23 évesen még bőven benne van az életben...de még hogy!:D Tehát igen, előfordulhat, hogy hajt pár hétig, lefekszel vele, együtt vagytok 1 hónapig és ott hagy. Vigyázz magadra, nem jó ilyen fiatalon elkezdeni gyűjteni a "sérüléseket", hidd el. Keress inkább korodbelit.
2013. máj. 13. 18:41
 10/22 anonim ***** válasza:
És az elég elgondolkodtató, hogy vajon ő miért nem a saját korosztályából választ lány... Mert ennyi idősen gimisek társaságát keresni hát vagy nagyon béna a csajoknál, vagy nagyon éretlen, vagy a vele egyedős lányok nem dőlnek be a szövegének. Csak gondold végig kicsit...
2013. máj. 13. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!