Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 7 év korkülönbség sok?
Én 15 vagyok és nekem meg egy 26 éves srác tetszik és viszont is, csak persze neki lennének nagyobb igényei is, de tudja h 15 évesen nekem nem kéne, ezért mindig csóknál megállunk...bár néha nekem is nehéz abbahagyni ... szerintem amúgy érettség kérdése az egész és emberfüggő
2013. máj. 13. 19:10
12/22 A kérdező kommentje:
de ő más..mint a többi 23 éves
és nem keresi a 16 évesek társaságát. egyszerűen így alakult
"más":D Hogyne. Ha már eldöntötted, hogy beleugrasz akkor felesleges a kérdés. Hiába írjuk le, hogy hagyd..ha te ilyesmi érvekkel, hogy "más" már meggyőzted magad. Lehet, hogy a 16éves fiúk társaságát nem keresi. De, mint már említetted előtted is próbálkozott egy 16 évesnél. És előtte még a fene se tudja hánynál. Ha elég felnőttnek érzed magad hozzá, hogy egy felnőttel járj akkor nem kellett volna kiírnod a kérdést. Gondold át mégegyszer.
2013. máj. 13. 21:23
14/22 A kérdező kommentje:
még nem döntöttem el semmit..
Én 17 vagyok, a barátom 26. 9 hónapja remekül megvagyunk :)
2013. máj. 15. 18:54
17 voltam, mikor párom 23... Nagyon jól megvagyunk, nem sok. Ha a fiú megérti, hogy más az igény, és nem erőltet semmit, pszichésen meg egy szinten vannak, akkor nem biztos, hogy sok. Nekünk nem volt az.
2013. máj. 15. 18:59
17/22 A kérdező kommentje:
utolsó kettő..örülök, hogy végre pozitív dolgokat is látok itt..;)
kedves kérdező! hasonló korú lány vagyok mint te, és nem is olyan régen volt egy hasonló kapcsolatom. a srác 8 évvel idősebb volt nálam. nem is az volt a probléma, hogy úgymond "csak meg akart dugni", mert nem, türelmesen várt(, bár végül egyszer sem feküdtünk le, mert nem akartam). a lényeg viszont az, hogy ilyen nagy korkülönbség ilyenkor még számít, 10-20 év múlva már talán nem, de most még igen. lehet, hogy eleinte tök izgi lenne, meg dúlna a love, de előbb-utóbb kijönne, hogy mennyire nem egy korosztály vagytok, más dolgok érdekelnek, mások a problémáitok, stb... fiatal vagy még, egy ennyivel idősebb srác már unalmassá válhat egy bizonyos idő után. te még csak most vagy középiskolás éveid kellős közepében, minden happy meg rainbows meg unicorns, neki meg már a karrierjére kell koncentrálni. maximum arra lehet jó a dolog, hogy megtapasztald, milyen egy ennyivel idősebbel járni. de én pl azóta már legfeljebb a +3 évet tartom megfelelőnek, de a legjobban a saját korosztályommal érzem magam. de azért majd írd le hogy döntöttél :)
2013. máj. 15. 19:05
19/22 A kérdező kommentje:
Kedves 18.válaszoló!:)
Egyenlőre fogalmam sincs, hogy mit akarok..bár már abban sem vagyok biztos, h ő mit akar.Lehet,hogy simán barátkozni akar,vagy egyszerűen "póthúgicaként funkcionálok neki" Tegnap is írt nekem, hogy mit csinálok, hogy vagyok..nagyon kedves srác. Több vele egykorút is ismerek és ők teljesen mások. A legjobb barátai is abszolút más személyiségűek.
Minimum 2 hónapig nem feküdnék le vele.(még szűz vagyok)bár igazából lehet, h csak nagy a pofám most. Komolyan mondom egész álló nem róla fantáziálgatok,hogy milyen jó lenne vele lenni és szexelni vele. Tulajdonképpen most már gond nélkül összejönnék vele, legalábbis megpróbálnám. Csak van egy másik része is a történetemnek: eléggé tetszik egy srác konkrétan 2 éve. Ő most lett 18. Eddig csak barátok voltunk, de vele most kezdett az utóbbi időben kialakulni valami.Pont az utóbbi 2 hónapban,amikor megismertem ezt a 23 éves srácot...attól félek, h csak azért akarok összejönni ezzel a 23éves sráccal, hogy elfelejtsem az előzőt..és ez így meg nagyon szánalmas
(18. író vagyok) tehát úgy meg szerintem még inkább ne gyere össze a sráccal, csak hogy elfelejtsd a másikat :) én is egy másik srácba voltam belezúgva már 2,5 éve, és azt hittem sikerül majd elfelejtenem, de nem így lett... az ilyeneket tényleg csak idővel lehet elfelejteni, de akkor véglegesen :) nekem most novemberbe sikerült, szerintem neked is sikerülni fog, de nem szabad erőltetni!
2013. máj. 15. 19:25
Kapcsolódó kérdések: