Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van e Igazi nagy Ö a mai világban?

Szerintem van!
Sajnos a mai világban olyan életet élünk, hogy az a menő, ha egy fiúnak hetente másik "kapcsolata" van, ha minél több nőt visz ágyba, divat a megcsalás fiúknál és lányoknál egyaránt (tisztelet a csekély kivételnek!), a hazugság kisujjból jön, semmibe vesszük egymást, és egymás érzéseit, elfelejtjük, hogy a másik ember nem egy tárgy és eldobjuk, ha már nem kell vagy nem tetszik rajta valami. És az emberek nagyon nagy százaléka eszerint él. Nem gondolkozunk, csak megyünk a nagy világba, ész nélkül, emberek-kapcsolatok jönnek-mennek, de igaz, őszinte tartalma szinte egyik kapcsolatnak sincs!
Pedig ha tudná ez a sok-sok ember mit is hagy ki. Egy percre meg kellene állni gondolkozni és látni! Látni az értéket a szeretetben! Sokan nem is tudják, milyen felemelő, amikor egy valakit magad mellett tudhatsz éveken/ évtizedeken/egy életen át, csakis őt vinni ágyba, csakis vele osztani meg minden apró titkot, sokkal izgalmasabb, mint minden héten mással!
Én megtaláltam az igazit, tudom és érzem, hogy Ő az, mert 11 éve érzem ezt!:)

hülyeség az egész,bárki lehet "nagy ő" ennyi erővel 10 barátnőből 7 lehetne nagy Ő :D csak bele kell mesélni...mindig lesz más aki a "nagy ő " oszt az előzőnek meg agyŐ :D
kérdés hogy ki hol áll meg.szerintem.

számomra a nagy Ő azt a férfit jelenti aki passzol hozzám, összeillik a személyiségünk, azonosak a céljaink az életben, családcentrikus, egy férfi és egy kisfiú lelke 1 testben:) sötétbarna hajú, barna szemű, magas pasi, akinek van humora, elviseli a hülyeségeimet, én is az övéit, és orgazmussal ajándékoz meg:)
ezt a férfit, (a férjemet) én 5 év párkeresés után , 3 évvel ezelőtt megtaláltam:) és örülök, hogy csalódások , szenvedések, és szakítások után, végre boldog lehetek.
szóval igen, létezik nagy Ő, csak nagyon nehéz rátalálni. sajnos nem mindenkinek sikerül.
27/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!