Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudjam meg miért haragszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudjam meg miért haragszik?

Figyelt kérdés
2-éve ismerek 1 lányt minden nap 5-10 percet beszélgetünk nagyon tetszik ,de 1darabig nem láttam, és most úgy tűnik haragszik rám ,de nem tudom miért és ,hogy Mit tehetnék ez ügyben. (a legjobb barátnője gyűlöl engem.)
2013. máj. 14. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy hogy megkérdezed.
2013. máj. 14. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Az aktuális öribarija ellened tett a tűzbe... Ez ellen sok mindent nem tudsz tenni, élsz a tudattal, mint szinte minden embernek a földön, vannak ellenségei.
2013. máj. 14. 20:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a minimum, hogy egy férfi ilyen helyzetben az adott nőnél rájkérdez. Nem fordul semmiféle közvetitőhöz, hanem egyenes.
2013. máj. 14. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!