Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy van-e pasija?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, elég sokat csalódtam a nőkben.. leginkább azért, nem voltak őszinték.
Ha csajozni próbálok élőbe (neten könnyen ismerkedem) eléggé lámpalázas vagyok.. és nem nagyon van téma (csöndes vagyok.. és ha a csaj is.. az égés). Ezt úgy ahogy sikerült feldolgoznom, és próbálok továbblépni. De félek az elutasítástól.
Honnan tudjam, hogy egy csajhoz oda mehetek, vagy nem?
Van-e pasija, vagy nincs? Látszik pl. az öltözködésen, hogy bunkó, vagy kedves? Egyéb tippek?
2013. ápr. 14. 01:04
1/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya, de véknyabb testalkatú vagyok.. ami engem nem zavar, de sok csaj lenéz emiatt, mert nem akarok "gyúrni". Mozogni viszont szeretek.
2013. ápr. 14. 01:07
3/8 anonim válasza:
Ezzel a férfiak többsége így van. 18 évesen még nem csalódhattál nőkben, csak akkor, ha nálad jóval idősebbekhez mentél oda:) A te korosztályod sajnos még a csitri kategória. Az én tapasztalatom szerint a legmegfelelőbb út a csitrikhez, a jó külalak elsőnek. Másodiknak a teljesen átlagos divatruhák. Végül, pedig a gondtalan viselkedés. Ne add semmiféle jelét aggódásnak, hiszen nem egy síró picsogó faszit akarnak maguknak:) Ja igen, manapság már csak alkohollal lehet ismerkedni.
4/8 anonim válasza:
"18 éves srác vagyok, elég sokat csalódtam a nőkben"
^ Ennél tovább felesleg volt olvasni, idióta vagy. Nőj fel.
5/8 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen gyáva! Kérdezd meg tőle!
6/8 anonim válasza:
Kit erdekel hogy van-e neki ,majd szakitanak:D
7/8 Vackorka válasza:
Így van, sose azt nézd hogy van-e valakije, hanem hogy te jobb legyél attol a valakitől, kitudja lehet pont miattad hagyná ott, de amig sírós nyafogós maradsz erre nincs esélyed
8/8 Lacko17 válasza:
kis köc*sög vagy XD nőket felejtsd el, nem neked való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!