Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudjam, hogy van-e pasija?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy van-e pasija?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok, elég sokat csalódtam a nőkben.. leginkább azért, nem voltak őszinték.

Ha csajozni próbálok élőbe (neten könnyen ismerkedem) eléggé lámpalázas vagyok.. és nem nagyon van téma (csöndes vagyok.. és ha a csaj is.. az égés). Ezt úgy ahogy sikerült feldolgoznom, és próbálok továbblépni. De félek az elutasítástól.

Honnan tudjam, hogy egy csajhoz oda mehetek, vagy nem?

Van-e pasija, vagy nincs? Látszik pl. az öltözködésen, hogy bunkó, vagy kedves? Egyéb tippek?

2013. ápr. 14. 01:04
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya, de véknyabb testalkatú vagyok.. ami engem nem zavar, de sok csaj lenéz emiatt, mert nem akarok "gyúrni". Mozogni viszont szeretek.
2013. ápr. 14. 01:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Talán kérdezd meg tőle.
2013. ápr. 14. 01:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezzel a férfiak többsége így van. 18 évesen még nem csalódhattál nőkben, csak akkor, ha nálad jóval idősebbekhez mentél oda:) A te korosztályod sajnos még a csitri kategória. Az én tapasztalatom szerint a legmegfelelőbb út a csitrikhez, a jó külalak elsőnek. Másodiknak a teljesen átlagos divatruhák. Végül, pedig a gondtalan viselkedés. Ne add semmiféle jelét aggódásnak, hiszen nem egy síró picsogó faszit akarnak maguknak:) Ja igen, manapság már csak alkohollal lehet ismerkedni.
2013. ápr. 14. 01:10
 4/8 anonim ***** válasza:

"18 éves srác vagyok, elég sokat csalódtam a nőkben"

^ Ennél tovább felesleg volt olvasni, idióta vagy. Nőj fel.

2013. ápr. 14. 01:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen gyáva! Kérdezd meg tőle!
2013. ápr. 14. 01:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Kit erdekel hogy van-e neki ,majd szakitanak:D
2013. ápr. 14. 08:40
 7/8 Vackorka ***** válasza:
Így van, sose azt nézd hogy van-e valakije, hanem hogy te jobb legyél attol a valakitől, kitudja lehet pont miattad hagyná ott, de amig sírós nyafogós maradsz erre nincs esélyed
2013. ápr. 14. 10:25
 8/8 Lacko17 válasza:
kis köc*sög vagy XD nőket felejtsd el, nem neked való
2019. júl. 25. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!