Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MIDENKI! Szerintetek gáz az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIDENKI! Szerintetek gáz az, ha iwiw-en keresztül ismerkedem? És lányok! Szerintetek gáz ha iwiwen szedlek titeket össze?

Figyelt kérdés
Volt már egy lány akivel így jöttünk össze, és nagyon jól éreztük magunkat együtt, igaz mint a többi elég rövid volt, kábé 3 hónap.
2009. okt. 1. 16:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha meg mernéd tenni élőben is, de éppen ott láttál meg egy szép lányt,vagy egyszer láttad és nem volt alkalmad megszólítani akkor nem. De ha csak úgy mersz bárkihez is közeledni az nem túl jó.
2009. okt. 1. 17:59
 12/13 anonim válasza:
47%
gáz,tré fujj...pff ez nem kérdés..meg mi az h "szedlek össze titeket" ??? mint vmi szemetet?...
2009. okt. 1. 18:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem gáz! Nekem is kint volt hogy "kapcsolatban", ennek ellenére mégis kaptam egy levelet egy sráctól. Azóta eltelt egy hónap, napi szinten levelezünk, és most fogunk találkozni élőben is. A párommal pedig szakítottam, bár nem a másik srác miatt, akit iwiw-en ismertem meg, viszont azért ha jobban belegondolok, mégis csak volt valamennyi szerepe a szakításban. Szóval szerintem lehet ismerkedni!!!
2009. okt. 1. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!