Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIDENKI! Szerintetek gáz az, ha iwiw-en keresztül ismerkedem? És lányok! Szerintetek gáz ha iwiwen szedlek titeket össze?
Igen gáz.
Főleg a második kérdésben a "szedlek fel titeket" kiirás.
Gratulálok, nagyon megnyerő egyéniség lehetsz...
L/22
Elég tapló személyiségre vall a megfogalmazásod, ettől függetlenűl SZERINTEM nem gáz így ismerkedni. Én is így ismertem meg, iwiwen a páromat és most leszünk egy évesek. Csak kíváncsiságból írt egy üzit amire válaszoltam és utána beszélgetésbe elegyedtünk. Nála tökéletesebbet semmilyen szórakozóhelyen vagy utcán vagy bárhol nem találtam volna.
19/L
Miért lenne gáz? Mindenki ott kapirgál, ahol tud vagy azon át, ahol megtetszett neki valaki. Lehet az életben soha nem is találkoznál X-el és Y-al, de ott tudsz és van esélyed.
20/L
gáz, engem kifejezetten idegesít, hogy sok ember nem tudja mire való az iwiw, és írogat. :D
az iwiw a régi ismerőseid megkeresésére, és kapcsolatfelvételre szolgál (velük, nem ismeretlenekkel!:))
Szerintem nem gáz.De az összeszedéshez is 2 ember kell.
Engem biztos nem szedsz össze!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!