Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MIDENKI! Szerintetek gáz az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIDENKI! Szerintetek gáz az, ha iwiw-en keresztül ismerkedem? És lányok! Szerintetek gáz ha iwiwen szedlek titeket össze?

Figyelt kérdés
Volt már egy lány akivel így jöttünk össze, és nagyon jól éreztük magunkat együtt, igaz mint a többi elég rövid volt, kábé 3 hónap.
2009. okt. 1. 16:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igen gáz.

Főleg a második kérdésben a "szedlek fel titeket" kiirás.

Gratulálok, nagyon megnyerő egyéniség lehetsz...

L/22

2009. okt. 1. 16:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Bocs: "szedlek titeket össze"- ez még gázabb igy
2009. okt. 1. 16:37
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Én nem!! Mert igy ugyon ugy mellettem szedhet másat is, mert ez tetszik, az tetszik.
2009. okt. 1. 16:42
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Elég tapló személyiségre vall a megfogalmazásod, ettől függetlenűl SZERINTEM nem gáz így ismerkedni. Én is így ismertem meg, iwiwen a páromat és most leszünk egy évesek. Csak kíváncsiságból írt egy üzit amire válaszoltam és utána beszélgetésbe elegyedtünk. Nála tökéletesebbet semmilyen szórakozóhelyen vagy utcán vagy bárhol nem találtam volna.

19/L

2009. okt. 1. 16:45
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
hát engem ugyan "nem szednél össze", meg szerintem egy épeszű nőt sem. 20L
2009. okt. 1. 16:46
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Miért lenne gáz? Mindenki ott kapirgál, ahol tud vagy azon át, ahol megtetszett neki valaki. Lehet az életben soha nem is találkoznál X-el és Y-al, de ott tudsz és van esélyed.

20/L

2009. okt. 1. 17:05
 7/13 anonim ***** válasza:
inkább élőben!
2009. okt. 1. 17:39
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

gáz, engem kifejezetten idegesít, hogy sok ember nem tudja mire való az iwiw, és írogat. :D

az iwiw a régi ismerőseid megkeresésére, és kapcsolatfelvételre szolgál (velük, nem ismeretlenekkel!:))

2009. okt. 1. 17:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz.De az összeszedéshez is 2 ember kell.

Engem biztos nem szedsz össze!:-))

2009. okt. 1. 17:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor gáz ha olyanoknak írogatsz akiknél ott virít a ,,kapcsolatban,, felirat. Barátnőm is szokott ilyeneket kapni. Jókat röhögünk rajta, hogy páran nem értik a kapcsolatban szó jelentését.
2009. okt. 1. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!