Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha törlöm az üzeneteit, észbekap? (iwiw)
abba maradtunk egy lánnyal (mindketten 24) hogy majd ir, meg találkozunk, csak most nem tudunk, mert elfoglalt (diploma előtt áll, munka ilyenek). Nem, nem lerázós duma, mert lesz majd (de lehet hogy volt) valami fellépése és odais elhivott.
Csak sajnos ennek már 3 hónapja. Nem igaz, hogy hétvégét sem talál rá. Szerintetek ha törlöm az általa irt üzeneteket, akkor észbekap, vagy éppaz, hogy akkor arra gondol hogy "hát akkor mindegy"?
Nem akarlak elkeseríteni, de gondolkodj gyakorlatiasan......
Neked volt hiányod 3 hónap alatt? - Nos, nincs az a "elfoglalt csaj" akinek szintén ne lett volna SZÜKSÉGLETE.
Ennyi idő után ilyesmi nem fogja meghatni.
Nálam a pasi mondta, hogy majd ír, ha lesz ideje, annak már 2 hónapja, és tudom, hogy sosem fog írni, és nem azért, mert nincs ideje, hanem, mert nem kiváncsi rám.:(
Tudod, az embernek mindig arra van ideje, amire akarja, hogy legyen.:/
Sajnos ez van... az én üzeneteimet ő törölte egy hónap után, majd én is az övéit. Azóta sem beszéltünk, lehet soha többé nem látom, de én tudom hogy sokat változtam, és egy teljesen más lány vagyok, mint amikor megismert (annak már 2 éve) és ő is változik mint minden, egy valami nem, hogy mindig szeretni fogom. Ettől függetlenül megpróbálok boldog lenni nélküle, és már nyitok mások felé is, bár még néha előfordul, hogy másokba is őt keresem, de egyre ritkábban. Neked is ezt tanácsolom, persze tehetsz még egy próbát, ha bejössz neki, szeret, úgyis közeledni fog feléd, de ha nem teszi hagyd és lépj tovább, persze nem könnyű még mondani sem, hidd el...
Néha a legértéktelenebbnek tűnő dolgok a legértékesebbek.:)Az ember csak azt teheti igazán boldoggá, akit szeret, de van, hogy akit szeretünk, nem engedi, hogy szeressük.:( De az is igaz, hogy nem lehetünk boldogok azzal akit nem szeretünk, szóval, ha ő nem szeret, hagyd, hogy azzal legyen, akit szeret, és bizz benne, hogy az a valaki képes lesz legalább annyira szeretni mint te.
Bocsi, kicsit jobban belementem a témába.(:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!