Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha törlöm az üzeneteit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha törlöm az üzeneteit, észbekap? (iwiw)

Figyelt kérdés

abba maradtunk egy lánnyal (mindketten 24) hogy majd ir, meg találkozunk, csak most nem tudunk, mert elfoglalt (diploma előtt áll, munka ilyenek). Nem, nem lerázós duma, mert lesz majd (de lehet hogy volt) valami fellépése és odais elhivott.

Csak sajnos ennek már 3 hónapja. Nem igaz, hogy hétvégét sem talál rá. Szerintetek ha törlöm az általa irt üzeneteket, akkor észbekap, vagy éppaz, hogy akkor arra gondol hogy "hát akkor mindegy"?

2010. okt. 27. 01:10
 1/5 anonim ***** válasza:
3 hónap eltelt,nemfogja azt gondolni h akk mindegy,sztem észbekap. Én is csináltam ezt egy pasival, h töröltem az üzeneteit. 21L
2010. okt. 27. 01:24
 2/5 A kérdező kommentje:
ó igen elfelejtettem irni hogy én vagyok az fiú ^^
2010. okt. 27. 01:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de gondolkodj gyakorlatiasan......

Neked volt hiányod 3 hónap alatt? - Nos, nincs az a "elfoglalt csaj" akinek szintén ne lett volna SZÜKSÉGLETE.

Ennyi idő után ilyesmi nem fogja meghatni.

2010. okt. 27. 01:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne reménykedj. Én is megismerkedtem egy csajjal, megbeszéltük, hogy találkozunk még, mondta ő is a randi végén, hogy mennie kell most, de nem lekoptatás, és tényleg találkozhatunk, aztán jöttek a kifogások, mindig dolga volt. El is utazott közben, és ígérte, hogy mikor megjön három nap múlva, majd ír. Azóta is ír. :) Én meg szerencsére meguntam a várakozást, és megismerkedtem egy másik lánnyal, akivel azóta is együtt vagyunk. Fél év után törölte a leveleimet az iwiw-ről. Szerinted nem szartam rá? Komolytalan kiscsaj volt. Az ilyennel nem érdemes az időt pazarolni.
2010. okt. 27. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a pasi mondta, hogy majd ír, ha lesz ideje, annak már 2 hónapja, és tudom, hogy sosem fog írni, és nem azért, mert nincs ideje, hanem, mert nem kiváncsi rám.:(

Tudod, az embernek mindig arra van ideje, amire akarja, hogy legyen.:/

Sajnos ez van... az én üzeneteimet ő törölte egy hónap után, majd én is az övéit. Azóta sem beszéltünk, lehet soha többé nem látom, de én tudom hogy sokat változtam, és egy teljesen más lány vagyok, mint amikor megismert (annak már 2 éve) és ő is változik mint minden, egy valami nem, hogy mindig szeretni fogom. Ettől függetlenül megpróbálok boldog lenni nélküle, és már nyitok mások felé is, bár még néha előfordul, hogy másokba is őt keresem, de egyre ritkábban. Neked is ezt tanácsolom, persze tehetsz még egy próbát, ha bejössz neki, szeret, úgyis közeledni fog feléd, de ha nem teszi hagyd és lépj tovább, persze nem könnyű még mondani sem, hidd el...

Néha a legértéktelenebbnek tűnő dolgok a legértékesebbek.:)Az ember csak azt teheti igazán boldoggá, akit szeret, de van, hogy akit szeretünk, nem engedi, hogy szeressük.:( De az is igaz, hogy nem lehetünk boldogok azzal akit nem szeretünk, szóval, ha ő nem szeret, hagyd, hogy azzal legyen, akit szeret, és bizz benne, hogy az a valaki képes lesz legalább annyira szeretni mint te.

Bocsi, kicsit jobban belementem a témába.(:/

2010. nov. 21. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!