Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az iwiw-en a szuper üzenőfalon...

Az iwiw-en a szuper üzenőfalon, hogyan tudom egy ismerősöm kijelölni, hogy ne láthassam az üzeneteit (képeit, videóit)?

Figyelt kérdés
Már próbáltam a Mozilla Firefoxszal és az Internet Explorerrel is de nem dobja ki a neveket így nem tudom kijelölni azokat akiket szeretnék letiltani. Köszönöm
2010. jún. 19. 07:29
 1/7 anonim ***** válasza:

ha ő nem engedélyezi nem tudsz mit csinálni

csak eltüntetni tudod az üzijeit:d

2010. jún. 19. 08:11
 2/7 anonim ***** válasza:

1.vagyok

jah bocs félreértelmeztem a kérdést.azt hittem látni akarod valakinek az üzijeit:)

amikor megjelenik a hírfolyamban egy üzenete,jobb sarokban van egy olyan h."elrejtés".Így csak azét a konkrét emberét tiltod le.

vagy az is beállítható h.mindenkinek a hírfolyamát letiltod,de te ugye nem azt akarod:D

2010. jún. 19. 08:13
 3/7 anonim ***** válasza:

tehát amikor az elrejtés gobra mész ezeket látod majd:

-ISMERŐSÖD NEVE- híreire nem vagyok kíváncsi

Ismerőseim képeihez fűzött hozzászólásokra

a továbbiakban nem vagyok kíváncsi

OK Mégsem

leokézod:d

2010. jún. 19. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:
*gombra
2010. jún. 19. 08:17
 5/7 anonim ***** válasza:

2./3.VAGYOK

SZTEM egyszerre nem jelölhetsz ki több embert.Ssak ahogy írtam, ha ír egy üzit-elrejtés-"xy híreire nem vagyok kiváncsi"-OK.:D

2010. jún. 19. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Menj inkább májvipre vagy féjszbúkra. A Ziwiw már kiment a divatból.

Babi néni 76/N

2010. jún. 19. 11:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm a válaszokat, de egy kicsit félre értettetek mert nem a sima üzenőfalon nem tudom eltüntetni az ismerős üzijeit, hanem az iwiw-en belül van egy alkalmazás aminek a neve "szuper üzenőfal" és itt nem tudom azt a bizonyos ismerőst letiltani. Itt képeket, videókat lehet küldeni 1 vagy több vagy akár az összes ismerősnek. A beállításoknál az van írva, hogy jelölje ki azt az ismerőst akinek többé nem kívánja látni a képeit videóit, de nem tudom kijelölni mert nem dobja ki az ismerőseim listáját. Lehetséges, hogy valamit rosszul csinálok de másképp már nem tudom értelmezni. Ha erre tudnátok válaszolni megköszönném. Sziasztok. Köszönöm.
2010. jún. 29. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!