Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az iwiw-wn be lehet vhol...

Az iwiw-wn be lehet vhol állítani, hogy az üzenőfalon ne jelenjen meg, hogy éppen mit csináltam?

Figyelt kérdés

Tök rossz dolognak tartom,, hogy akárki megnézheti, hogy éppen mondjuk a társkeresőn böngésztem, meg kiírja, hogy kölcsönösen tetszünk egymással vkinek! Meg ha csinálok egy kvízt annak az eredményét stb.

Ha belehet állítani, akkor hol?

2010. ápr. 23. 14:11
 1/3 anonim válasza:
Meg kell keresned a Hírfolyamra vonatkozó beállításokat. Most nem tudom hol.
2010. ápr. 23. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:

n a ez engem is rohadtul idegesít

tegnap pont csináltam 3kvízt és kiirta... fél óra után

apa szólt hogy látja ám blablaaa

szóval

én LETÖRÖLTEM AZ összes alkalmazást

töröld le és utána jobb felső sarokban a beállításnál

ki lehet kapcsolni hogy ne irja ki ezeket amik az alkalmazásban vannak meg pl mást

ha képet teszel fel

:)

2010. ápr. 23. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:

nem kell letörölni ahhoz az alkalmazásokat:

"A már felvett Alkalmazások által rólad generált híreket az egyes alkalmazásokon keresztül, az "Alkalmazás jogosultságai" kék gomb megnyomása után, a Beállítások listában a "Hírfolyam" melletti kis pipával tudod szabályozni."

Egyéb módosítások hírfolyamát pedig a Beállítások --> Hírek rólam menüpont alatt tudod beállítani.

2010. ápr. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!