Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csak hülyít egy pasi akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak hülyít egy pasi akkor megéri neki pénzt költeni rám?

Figyelt kérdés
Nem nem nem ajándékokra gondolok, hanem ha elvisz randizni és ő fizeti a fagyimat, vagy a mozijegyemet, vagy meghív egy kólára. Esetleg az sms-ek amiket ír nekem néha, az is pénzbe kerül. Ha csak hülyít és nem jelentek neki semmit, akkor költene rám? Vagy ha csak meg akar d*gni.
2013. máj. 13. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
igen...valószinű csak valagba akar reccsinteni :('
2013. máj. 13. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha csak hülyít nem verné rád a pénzt.

Ha dugna akkor igen.De ez így még nem derül ki.

Szerintem rendes srác.Ne aggódj

3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen indokolatlanul egészen biztos nem költene rád ennyit,meg foglalkozna Veled.Szerintem komolyan gondolja,és nem csak megakar dugni :)
 4/6 anonim ***** válasza:

Látom megbízol a férfiakban :D

Amúgy megértelek

Figyelj,a legtöbb pasi csak arra használja a barátnőjét hogy legyen kit dugni.Szerintem nem éri meg normális pasit keresni mert úgysem találsz :D Ezen ne filózz,ha ennyire félsz ettől akkor várass vele pár hónapot,ha tényleg szeret akkor nem lép le,de az is lehet hogy addig más csajt k*rogat :D

2013. máj. 13. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Amíg nem kerülsz neki annyiba, mint egy qrva, addig lehet h csak dugni akar.
2013. máj. 13. 21:24
 6/6 Vani08 válasza:
Ezek nem olyan nagy költségek, hogy ne érné meg egy férfinak nőre költeni ennyit.. szerintem!:-)
2013. júl. 9. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!