Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek milyen lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Először is barátnőmet szertném felvidítani mivel nincsen önbizalma a fiúk terén! 14 éves! Küdljetek lécci egy éltkort leírást hogy milyen lányok jönnek be és egy életkort! Előre is köszi!2013. máj. 11. 21:42
11/14 A kérdező kommentje:
Azért kell kép mert azt hiszi hogy ő nem elég jó és ha muatok neki néhány helyes srácról képet akiknek szintén bejönnek az olyan csajok mint ő (nem mondom hogy pont ő) akkor lesz önbizalama!
2013. máj. 11. 21:58
12/14 anonim válasza:
Te nem ugyanaz a lány vagy aki már egy hasonló kérdést feltett itt az elmúlt egy órában és képet is kért ugyanígy?
29 F
13/14 anonim válasza:
Jó értem én... küldj képet a barátnődről, mondok véleményt és küldök képet magamról, és mondtok véleményt!
14/14 A kérdező kommentje:
Láttam azt a kérdést. De nem én írtam mindkettőt annak mi értelme lenne de most komolyan kétszer ugyanzt leírni!
2013. máj. 11. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!