Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden tini csajnak a páva fiúk jönnek be? Számomra elég undorító ahogyan kinéznek
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 20:12
1/21 anonim válasza:
akkor már inkább a lányok :D mint a páwa pasik :D
2/21 Egyirányú alagút válasza:
Nemtom. De jobb is, ha azok a csajok elkerülnek. Én nem páva vagyok, hanem egy csendes, halkléptű oroszlán ;)
3/21 anonim válasza:
igen, minden tinicsajnak
22páwa :)
5/21 anonim válasza:
Undorito buzerans pawa ge cik... :S
14/l
6/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a "stílus". De szerencsére az iskolámba nem is járnak ilyenek, kivéve egy fiút, aki undorítóan néz ki, és játssza a menő csávót. Szívesen felrúgnám. :D De rajta kívül minden fiú normális, szerencsés vagyok, hogy nem ilyen undorító páwák vesznek körül minden nap... Már ezért megéri erős suliba járni! :D
Persze az utcán, bevásárlóközpontokban sajnos én sem tudom elkerülni őket, de ennyit még kibírok. :)
7/21 anonim válasza:
szerintem jah.én legalábbis csak ezt láttam...
8/21 anonim válasza:
jól látjátok
im sexy and i know it
22páwa
lehet irigykedni, de a papírforma mindig bejön :$$
9/21 A kérdező kommentje:
8-as vegyél vissza az arcodból !
2013. máj. 10. 20:37
10/21 anonim válasza:
nyilvánvalóan nem mindenkinek, de sokaknak, nekem tök mindegy, nekem igazából a belső számít nagyon, magyarul ne legyen bunkó, viszont a legtöbb páva fiú ilyen, de nyilvánvalóan nem mindegyik. szóval végülis egy ilyen fiú is bejöhet nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!