Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha alapból így közelítenék a főleg szép tini csajokhoz, akkor megmenekülnék a kegyetlen lelki terrorjuktól?
Figyelt kérdés
Ha megírnám nekik vagy megmondanám nekik, attól függőne, hgoy facebookon vagy a városban valahol kezdeményeznék, hogy én csak barátkozni szeretnék, mert tisztában vagyok vele, hogy ronda vagyok a szép lányok szemében, így nem is akarom erőltetni a kapcsolatot, de egy lány barát jól jönne, feltéve, ha jellemre megfelel a társasága.2013. máj. 1. 02:04
1/12 anonim válasza:
az elől nem menekülsz ilyen könnyen
2/12 anonim válasza:
körülbelül odáig jutnál ebben a monológban hogy "ronda vagyok..."
ha egy pasi ilyet modn magáról egy nőnek akkro ott be is zárult a kapu...
3/12 A kérdező kommentje:
Nem, én inkább átlagosnak tartom magam, de a kedves lányok nem egyszer terrorizáltak már azzal, hogy ronda vagyok és nem egy lány kinevetett az utcán sok ember előtt vagy alázott meg aolyan csaj, akinél vol tképem bepróbálkozni, míg a többi srác fosott lépni.
2013. máj. 1. 02:09
4/12 A kérdező kommentje:
Szóval így hálálják meg a csajok, ha egy fiú lelkesen próbálkozik megtalálni a sok selejt csaj közül a jellemre és külsőre is megfelelőt.
2013. máj. 1. 02:10
5/12 anonim válasza:
Most nem azért de a barátkozásnál miért is számít a külső?
6/12 anonim válasza:
Szerintem annyit elég mondani, hogy csak barátkozni szeretnél, nem kell magyarázkodnod, hogy miért gondolod, hogy nem vagy elég jó.
7/12 jmd válasza:
Először is talán tedd alacsonyabbra a lécet, a fullos csajoknál nincs esély átlagos pasinak ha csak nem vagy milliomos.Keress átlagosabb csajokat és legyél magabiztos, ahogy elnézem nem ez az első kérdésed a témában, de nem ezt kéne boncolgatni inkább tanulj meg laza lenni és valami frankó szöveggel megkeresni a lányt nem ezzel hogy ronda vagy de csak barátot keresel.Esetleg azt is meg lehet próbálni hogy változtatsz a külsődön...
8/12 anonim válasza:
szerintem se mond meg hogy miért akarsz baártkozni.
Ha mégis faggatnának akkro térj ki a válaszok elöl, maradj rejtelmes és a csaj fog rádmászni, mert nem hagyja az egója majd...
9/12 anonim válasza:
1000% hogy ezeket is te írtad ki.
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__4294239-miert-van-az-hogy-egy-lanynak-eleg-lanynak-lennie-es-lehet-parja-ellenben-neke
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__4294251-ha-a-tipikus-minden-fiunak-tetszo-szep-vonzo-lanyok-szeretnek-kigunyolni-rond
basszus vegyél már erőt magadon
10/12 anonim válasza:
Egyetertek a #9-essel. Atyam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!