Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden szép lány felszínes, ellenben minden csúnya lány örül a csúnya fiúnak is, ugye?
"megkérlek, hogy ne általánosíts:)
nem tartom magam se szépnek se rondának..de a felszínesség kicsit túl erős fogalom..a plázacicák..azok felszínesek. viszont vannak nagyon aranyos szép lányok akiket érdekel milyen az ember belseje..igaz manapság egyre kevesebb, de hidd el nem a legritkábbak. talán te se nagyon próbálkoztál hogy megismerd egy 'szép lány' belsejét...ja, a SZÉPSÉG relatív fogalom!"
De azért fogadjunk, te is lekoptatnál engem, igaz?!
az attól függ hogy közeledsz. nem a kinézettől:)
a mostani barátommal 2 éve járunk és mikor elkezdett nekem udvarolni egyáltalán nem tetszett..egyszerűen nem volt az ideálom. de ki tud ellenállni egy kedveskedő fiúnak.
én pl. nem tudtam
Nem. Ez azért nem ilyen egyszerű. Már csak azért is, mert a csúnya lány majd még talán jobban is fennhordja az orrát mint egy felszínes szép lány, mert egy öntudatos h.pitsa és ugye tudja magáról hogy ő a "csúnya lány" és ő ugye külön cikknek számít, nem adja magát olyan olcsón.
Hát hány m ducibb lányt látsz az utcán úszógumival, nagy büszkén menetel a ruhában amiből kilóg a hája, szóval hagyjuk már.. ez a legrosszabb. És amúgy a szép lányok meg nem feltétlen felszínesek. A hülye pitsák azok azok.
Én sajnos az ilyeneket elkerülöm, ezért azzal a dologgal találom magam szembe újra és újra, hogy a szép lányok okosak. És mivel ő szép így még rosszabb. De érdekes, mert nálam meg az alakult ki hogy minden lány normális,, a munkahelyemen van egy srác a felesége (28-30 körüliek), gyönyörű, nagyon jól néz ki,, és néha ő is ott volt ilyen olyan alkalmanként,, hát nem az jött le, hogy jó ez a csaj olyan sötét hogy fuu.
Ami azt illeti én érzem magam kínosan, beijedek, hogy jobb ha csak hallgatok. Háát igen, bár jobban figyeltem volna az iskolában. Szóval jó okosnak lenni, vonzó tud lenni, persze nem a lexikális tudás, hanem tájékozott vagy meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!