Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy csúnya fiúnak nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya fiúnak nem lehet olyan barátnője, akivel kölcsönös lenne a testi vonzalom is legalább? Kénytelen beérni olyan lánnyal, akit nem tud kívánni, nem az esete külsőre?

Figyelt kérdés

Így már nincs kedvem csajozni sem, amelyik lánynak bejövök az nekem nem vonzó, hiába is erőltetem, viszont, aki nekem bejön az meg engem tart undorítónak. Alacsony, sovány srác vagyok ezek szerint ez egy undrorító kategória a lányok szemében, senki sem tud vonzódni hozzám. Nincs kedvem már csajozni sem. :(

Tudom, hogy ezeket leírva még inkább undordonak csak tőlem a lányok és csak is a helyes fiúkra fognak hajtani ezután is, de annyira fáj, hogy sehol sem önthetem ki a fájdalmam, hogy folyton csak gúnyolnak a lányok a külsőm miatt. :(

2013. máj. 10. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem kéne már megverni ezeket a srácokat?

Fene kivan már a sok sírás miatt.

Komolyan mintha lányok lennének

2013. máj. 10. 17:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha megvernék őket, akkor csak annyi lenne az eredmény, hogy kiegészülnek a sor azzal is, hogy "a minap még meg is vertek :'(".
2013. máj. 10. 17:23
 13/14 anonim ***** válasza:
talán tegyél ellene... mondjuk gyurjál picit... javits a kommunikácios készségeiden... votl egy oszátlytársam 162 centi votl mikor érettségizett és kb évfolyamonként 30 nöt huzott évente a farkára...
2013. máj. 10. 17:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az teljesen érthető, hogy egy szép lány és egy jó pasi is a saját kategóriájában keresgél, de persze ha vonzó személyiséged (nem külső) lenne az is lehetne egy plusz, de ez az állandó picsogás...
2013. máj. 10. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!