Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buborék Fejü kérdése:
Itt vagyok a Margit-szigeten. Drukkoltok?
Figyelt kérdés
Nem messze tölem, ül egy lány a laptopjába merülve. Szerintem odamegyek és leszólítom. Drukkoltok? :)2013. máj. 10. 13:53
41/54 anonim válasza:
kőbányán 50-es éves férfi várja férfiak jelentkezését
42/54 anonim válasza:
41-es viszi a pálmát..én már nem is kellek a margitszigetre:D:DD:D
43/54 anonim válasza:
41es, én inkább maradnék a cirkó kazánnál..:)
44/54 anonim válasza:
pedig én is felmelegítenélek :p
45/54 anonim válasza:
háát majd melegít a barátnőm (ha ugye nem sértődik meg nagyon, hogy otthagyom a margitszigeten, hogy csajozhassak:D)
46/54 anonim válasza:
akkor hétfőre és péntekre a celofánt lerángatni ::DD
47/54 anonim válasza:
Grat, így kell ezt csinálni :) Még ha ez kudarc is volt, jó úton haladsz. Legalább nem vagy egy puhap.cs :D
48/54 anonim válasza:
bárcsak minden lány úgy tudna viselkedni mint akihez oda mentél
49/54 anonim válasza:
Ja, könnyű ám ez, főleg akkor, ha jól vagy legalább átlagosan nézel ki. Én rettenetesen ronda vagyok, alacsony és dagadt, szóval ha én megyek oda egy lányhoz, az biztosan elhajt de azonnal.
50/54 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok egy matyóhímzés...
Csak nem saját magammal vagyok elfoglalva, habem hogy meggyözzem a lányt (:
2013. máj. 10. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!