Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem randizgat de egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem randizgat de egy másik lányt visz a Margit szigetre kirándulni?

Figyelt kérdés
Elvileg csak haverok, de kettesben mentek kirándulni a Margit szigetre, miközben én milyen fontos vagyok neki és hiányzom. Nem a pasim, de alakulgat közöttünk valami. Mégis másik lánnyal volt. Milyen már ez?
2013. ápr. 28. 22:06
 1/9 Mókusgyilkos ***** válasza:
66%
teljesen igazad van! nem vagy te senkije se mégis mit képzel a büdös parasztja hogy el merészel menni a barátjával valahova.. na elmész te a .. :)
2013. ápr. 28. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:

milyen már ez

nem tetszik a dolog ne kussolj hanem beszélj vele

attól még mert mi nekünk írod h helyeseljünk h mekkora hülye a gyerek attól még te sz-arban vagy

fogd magad és szimatold ki a dolgokat mint szimatfelügyelő

2013. ápr. 28. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a francba és keress valaki mást!
2013. ápr. 28. 22:09
 4/9 lumia800i válasza:
Beszarás.. Olyat fingottam, hogy beszartam..
2013. ápr. 28. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
lumia ide érzem
2013. ápr. 28. 22:10
 6/9 lumia800i válasza:
Jaja . Nagyon fajin lett
2013. ápr. 28. 22:11
 7/9 Mókusgyilkos ***** válasza:
64%

2.: oké alapból is süt a válaszolóról hogy nem éppen Dr. várományos de azért ne adj neki ötleteket.. XD

3.: mert találkozik egy barátjával? azt a qrva.. tényleg ritka nagy sutyerák..

imádom mikor a csajok ezt csinálják.. még senkim se de már bele pampognak h mit csinálok :D könyörgöm.. ha ismerem x éve a havercsajt a bnő jelöltet meg 1 hete akkor azért érezze már hol a helye :)

egyik csaj ismerősöm pl mit csinált?:

össze jött 1 pasival:

-1. nap megismerte

-2. össze jött vele

-3-4. nem beszéltek

-5. szakított

és mi volt az oka?

a csávó az 5. napon felhívta azzal hogy bocs hogy nem beszéltek 2 napig de meghalt a kutyája..

a drága lány erre mit rinyál nekem: mi az már hogy a kutyája fontosabb mint a barátnője..

ecsém az a kutya ~14 évig volt mellette értelmesebb mint te megkockáztatom h még szebb is te meg boldogítottad 2 napig azért kapj már észhez.. XD

2013. ápr. 28. 22:15
 8/9 Mókusgyilkos ***** válasza:
* a kérdezőről süt :D sry
2013. ápr. 28. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Tyű azt a leborult szivarvégit! Azonnal öld meg mindkettőt!
2013. ápr. 28. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!