Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buborék Fejü kérdése:
Itt vagyok a Margit-szigeten. Drukkoltok?
Figyelt kérdés
Nem messze tölem, ül egy lány a laptopjába merülve. Szerintem odamegyek és leszólítom. Drukkoltok? :)2013. máj. 10. 13:53
32/54 anonim válasza:
cirkó kazán nem kell senkinek?
33/54 anonim válasza:
30-as küldj képet privibe :D
22F
34/54 A kérdező kommentje:
30 nekem is :)
Cirkó kazán nem érdekel, de pórszívó gégecsö érdekelne 5m-es kiszerelésben :)
2013. máj. 10. 14:49
35/54 anonim válasza:
Végre valaki, aki mer lépni! Szép volt kérdező, teljesen jó úton közelítetted meg a lányt, nem volt tolakodó, de mégis lényegre törő. Én is szoktam kijárni a Margitszigetre, de még nem volt olyan fiú, aki oda mert volna jönni hozzám, pedig egy hasonló szituációnak nagyon örülnék... Bárcsak több hozzád hasonló pasi lenne. L/22
36/54 anonim válasza:
uccsó
mert még nem találkoztál velem :D
de ha hétfőn lenn leszel, akkor bízom benne hogy a fullos kategóriába tartozol:D
37/54 A kérdező kommentje:
Lehet hogy legközelebb téged szólítalak meg, ha holnap pont 14:00 kor a buszfordulónál leszel :)))
2013. máj. 10. 14:52
40/54 anonim válasza:
Sajnos hétfőn és holnap sem megyek ki, legközelebb talán jövő hét csütörtökön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!