Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek most már ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most már ezek után? Valaki volt már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Egy csaj olyat tett velem, amitől meggyűlöltem a női nemet és teljesen kiábrándultam a csajozásból is. Nem is tudom már elhinni, hogy létezik olyan lány, aki ne akarna ártani nekem... Most úgy érzem, hogy a lányok csak kegyetlenkedni tudnak velem, hogy szívtelenek és csak azt élvezik, ha más fiúkat, főleg a nem helyeseket bánthatják. Gondolom helyes fiúkkal nem szoktak ilyen kegyetlenek lenni a lányok, úgy látszik ezek szerint tényleg az a bűnöm, hogy rondának születtem, ezért bántanak ennyire a lányok és ezért nincs olyan, aki tudna sezretni közülük. Ezek után már azt is tudom, hogy a lányoknak mennyire nagyon fontos a külső és már nem hiszek a csajozási csodatrükkökben sem, amelyek szerint csúnya fiúk is lehetnek sikeresek a lányoknál pusztán csórón, magukat tökös gyereknek mutatva. Vicc, de már arra is gondoltam bár melegnek születtem volna, bárcsak nem a lányokhoz vonzódnék, hiszen a fiúk sosem voltak velem ilyen kegyetlenek, de a lányok azok folyton csak bántanak középiskolás korom óta, pedig nem is ártottam nekik, rendes, csendes fiú vagyok. Már azzal is egyetértek, hogy a lányok a jó fiúkat nem tisztelik, csak a rossz fiúkat, meg azokhoz is vonzódnak. Minden ezt látszik igazolni. Persze fontos, hogy a rossz fiú jól nézzen ki. Szomorú, hogy nincs olyna lány, akivel kölcsönös lehetne a testi-lelki vonzalom. Nagyot csalódtam a lányokban!:(

2013. máj. 10. 12:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
akkor azt mond el hogy mi a francért kell másokat bántani?
2013. máj. 10. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Honnan tudjam? Hálistennek belém szorult annyi értelem, hogy nem bántok ok nélkül senkit...

Aki meg mégis ekkora tapló, azt meg le kell oltani, hogy megtanulja hol a helye, és nem gyakorikérdéseken siránkozni, hogy anyuci, a lányok bántanak.. Viselkedjetek már férfiként, az ég áldjon meg titeket.

A büdös rib@nc beszólt? Alázd le, aztán majd befogja a száját..ennyi.

2013. máj. 10. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
2013. máj. 10. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:
13as :D:DD:
2013. máj. 10. 14:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű , ha a hangszálaid megtalálnák a heréidet és mondjuk nem elbújnál talán nem cikiznének. Így még a melegek közt is csak népművészeti cserépedény lennél.

Nem bántásból mondom én is szarul állok nőügyben de legalább jól kijövök velük.

2013. máj. 10. 16:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Mikor történt mindez? Mert kb 1 honapja már olvastam itt.
2013. máj. 10. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!