Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most már ezek után? Valaki volt már hasonló helyzetben?
ha kicseszett veled annak volt oka
fura, én sem vagyok egy adonisz,de velem még sosem csesztek ki
akkor benned van a hiba
Jajj hagyd már abba a nyavajgás, hányok a szövegedtől..
Van egy sejtésem, hogy miért nem tudnak elviselni a nők. Hanyadik ilyen kérdést akarod még feltenni, a női nemet ezzel egyidejűleg egy kalap alá véve és leszólva?
TE csinálsz rosszul valamit, nem pedig a többi pár millió nő. Gondolkozz el ezen, és ne siránkozz. Kösz.
22L
ha most lehetne lájkolni lájkolnálak 2-es:D;)
neked van pasid 2-es?
Gyere, lájkolj:D
Most nincs, tegnap szakítottunk pont;)
"TE csinálsz rosszul valamit, nem pedig a többi pár millió nő"
honnan tudod?
miért ne lehetne egy embernek igaza, régen nem hittek pár nagy tudósban aztán később jöttek rá hogy mennyire igazuk volt..és ez egy hülye hasonlat volt igen!!
Tudom, mert nincs igaza és pont. A balf@szok szoktak ilyenekkel takarózni. Azért hibáztatja az összes nőt, mert ő egyedül nem tud normálisan viselkedni...
Ráadásul elfogyott a cérnám, mivel pár nap alatt, kb a 3. ilyen kérdést olvasom ettől a szerencsétlentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!