Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek most már ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most már ezek után? Valaki volt már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Egy csaj olyat tett velem, amitől meggyűlöltem a női nemet és teljesen kiábrándultam a csajozásból is. Nem is tudom már elhinni, hogy létezik olyan lány, aki ne akarna ártani nekem... Most úgy érzem, hogy a lányok csak kegyetlenkedni tudnak velem, hogy szívtelenek és csak azt élvezik, ha más fiúkat, főleg a nem helyeseket bánthatják. Gondolom helyes fiúkkal nem szoktak ilyen kegyetlenek lenni a lányok, úgy látszik ezek szerint tényleg az a bűnöm, hogy rondának születtem, ezért bántanak ennyire a lányok és ezért nincs olyan, aki tudna sezretni közülük. Ezek után már azt is tudom, hogy a lányoknak mennyire nagyon fontos a külső és már nem hiszek a csajozási csodatrükkökben sem, amelyek szerint csúnya fiúk is lehetnek sikeresek a lányoknál pusztán csórón, magukat tökös gyereknek mutatva. Vicc, de már arra is gondoltam bár melegnek születtem volna, bárcsak nem a lányokhoz vonzódnék, hiszen a fiúk sosem voltak velem ilyen kegyetlenek, de a lányok azok folyton csak bántanak középiskolás korom óta, pedig nem is ártottam nekik, rendes, csendes fiú vagyok. Már azzal is egyetértek, hogy a lányok a jó fiúkat nem tisztelik, csak a rossz fiúkat, meg azokhoz is vonzódnak. Minden ezt látszik igazolni. Persze fontos, hogy a rossz fiú jól nézzen ki. Szomorú, hogy nincs olyna lány, akivel kölcsönös lehetne a testi-lelki vonzalom. Nagyot csalódtam a lányokban!:(

2013. máj. 10. 12:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

ha kicseszett veled annak volt oka

fura, én sem vagyok egy adonisz,de velem még sosem csesztek ki

akkor benned van a hiba

2013. máj. 10. 12:49
 2/16 anonim ***** válasza:

Jajj hagyd már abba a nyavajgás, hányok a szövegedtől..

Van egy sejtésem, hogy miért nem tudnak elviselni a nők. Hanyadik ilyen kérdést akarod még feltenni, a női nemet ezzel egyidejűleg egy kalap alá véve és leszólva?

TE csinálsz rosszul valamit, nem pedig a többi pár millió nő. Gondolkozz el ezen, és ne siránkozz. Kösz.

22L

3/16 anonim ***** válasza:
t*
 4/16 anonim ***** válasza:

ha most lehetne lájkolni lájkolnálak 2-es:D;)

neked van pasid 2-es?

2013. máj. 10. 12:51
 5/16 anonim ***** válasza:

Gyere, lájkolj:D

Most nincs, tegnap szakítottunk pont;)

2013. máj. 10. 13:01
 6/16 anonim ***** válasza:

"TE csinálsz rosszul valamit, nem pedig a többi pár millió nő"

honnan tudod?

miért ne lehetne egy embernek igaza, régen nem hittek pár nagy tudósban aztán később jöttek rá hogy mennyire igazuk volt..és ez egy hülye hasonlat volt igen!!

2013. máj. 10. 13:07
 7/16 anonim ***** válasza:

Tudom, mert nincs igaza és pont. A balf@szok szoktak ilyenekkel takarózni. Azért hibáztatja az összes nőt, mert ő egyedül nem tud normálisan viselkedni...

Ráadásul elfogyott a cérnám, mivel pár nap alatt, kb a 3. ilyen kérdést olvasom ettől a szerencsétlentől.

2013. máj. 10. 13:10
 8/16 anonim ***** válasza:
azért nem kéne ilyen szavakkal illetni, ő sem kezdett el ri..ni, egész kulturáltan fogalmazott és nem buzdított másokat arra hogy gyűlölködjenek, azért kíváncsi lennék arra normális viselkedés definiálására is..
2013. máj. 10. 13:20
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen, biztosan bennem van a hiba, ha egy csaj csak fogadásból randizott velem, aztán szépen a pofámba vágott egy rakás sértő dolgot rólam. Gratuálok!
2013. máj. 10. 13:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert egy kis nebántsvirág vagy 'férfi' létedre;) Csak azt tudják bántani, aki hagyja, maradjunk ennyiben..
2013. máj. 10. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!