Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogyan tudnám elhinni, hogy vannak még rendes, nem felszínes, kedves, engem szeretni tudó lányok is?
Figyelt kérdés
Nagyot csalódtam egy átlagos külsejű csajban, pedig direkt kerültem a szép lányokat, mivel elég sokat bántottak a külsőm miatt. A magas igényeiknek nem tudtam sosem megfelelni, ezért jó ideje kifejezetten csúnya vagy legjobb esetben is átlagos lányoknál próbálkoztam. Erre keményen kihasznált, megbántott egy nem túl szép csaj. Van okom most már gyűlölni a csajokat, hihetetlen, hogy egyesek milyen kegyetlenek tudnak lenni. Ezek után vált számomra nyilvánvalóvá, hogy mennyire a külső a lényeg, hogy még a nem szép csajok szemében is a külső a legfontosabb, aki nem néz ki jól azt megalázzák, kihasználják. Ennyi kegyetlen csajt, bár visszakapnák a sok szemétséget, amit ártottak nekem!2013. máj. 10. 10:50
11/11 anonim válasza:
Rendes, nem felszínes, szeretni tudó lányok biztos vannak, csakhát az eljövendő 500 évre már bevannak jelölve a pasik várólistáján.
A többi meg beképzelt, anyagias és felszínes pcsa. Ahogy többen is írták, a pénztárca számít, a G-pontjuk a hitelkártyádon van. Undorító az ilyen.
"hány ilyen kérdést fogtok még itt feltenni?"
Amíg a helyzet nem javul,addig ne várj változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!