Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem keres akkor nem is jutok eszébe?
Valószínűleg az összeveszés nélkül sem akarna folytatást. Ez még rá tehetett egy lapáttal.
Titeket sem kell ám félteni lányok, tudtok olyan bunkók lenni...de ez tényleg azt jelentheti szerintem, hogy nem akar téged.
"Ha nem keres akkor nem is jutok eszébe?" Erre a kérdésre, de persze, csak a nők/lányok kombinálják ezt túl.
Aztán ahogy látom, lecseszted, ami nagy hiba volt, hisz biztos meglehetett volna máshogy is oldani, esetleg beszélni a dolgot. Nem?
Kicsit megértőbb is lehetnél, lehet nem is az ő hibája miatt, mondta le a randit. Erre nem is gondoltál?
Jogos a megsértődése, ha meghallgattad volna nem lett volna ez.
Nem értem, mér jó ez ha felfújjátok a dolgokat?
S még is eszébe juthatsz, csak hát a büszkeség az nagy úr s szintén hiba, de hát ez van.
Meg azé' valamilyen szinten a férfiúi büszkeségét is sértetted, érthető, h így reagált.
Az emberek nem egyformák, főleg a fiúk s lányok, másként állnak a dolgokhoz s másként látják. Ebből is sok probléma szokott lenni. De ha megtudják beszélni az sokat segíthet.
Mit tudsz tenni, több megértést, beszélgetést.
Ha lehet személyesen keresd meg, s mond, h tisztázni szeretnéd, de ne légy türelmetlen, s mogorva. Ha meghallgat s Te is Őt az jó. Ha nem, akkor törődj bele, fogadd el, s máskor légy okosabb.
én sose kerestem 1 csajt se
mindig elérem hogy érdekeljem őket, aztán legtöbbször hagyom mert uncsik,hisztiznek,pénzéhesek:D
de mindig megkeresnek :D
a leghosszabb idő am 3hét volt, de írt a csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!